Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Skupinu stavebních dělníků znepokojují nevysvětlitelné a podivné události, které nějakým způsobem souvisí s jedním z velkých stavebních strojů. V důsledku nadpřirozených jevů se z velkého buldozeru stává vraždící monstrum, které se vymkne lidské kontrole. Padesátitunový stroj uspořádá masakr, kterému neunikne nikdo v jeho okolí. Těžkotonážního vraha nemůže při jeho honu na živé oběti nic zastavit! (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (92)

Asia_Power odpad!

všechny recenze uživatele

To byl zase jednou průser :-D Vraždící Vůldozer všemožně vraždí všechny vypatlance ve vokolí. Pičo to nechceš. Buldozer Rita, není buldozer, je to zkurvenej dinosaurus, pulzuje jí spodek, snáší hrnce, vystřeluje hady ve tvaru kokota, metá blesky a teče jí volej. Takže je to jasný...Rita má krámy, je nasraná, bolí jí hlava a tak se mstí na kom jen může. Postavy jsou ukázkově vypatlaný, půlka jich úspěšně prodělala neúspěšnou lobotomii, zbytek má IQ pokojové teploty od narození. V čele je vede předák, jehož jméno už nevím jelikož je mi u prdele a po boku mu kráčí šukézní čubka s trojkama jejíž jméno taky už nevim, ale byla od písmene "S" . Alespoň myslím. Co vím je, že do role byla obsazená kvůli těm kozám a Buddho chval, ukázala je, jenže málo a jen z boku. Fňuk. Vzhledem k tomu, že vraždí dinosauří buldozer, tak je jasný, že na logiku se tu extrémně kouká a proto se všichni chovají nadmíru logicky. To znamená, že nikdo nevolá policii, zatímco všichni chcípaj, živí okukují mrtvoly, drbou se na koulích a dumaj v čem je zakopanej pes. Překvapivě na to nepřijdou dokud to předákovi nevyžvaní dědek, co Ritu zná celej život. A pak luxusně poradí, ať jí předák nechá bejt, než jí krámy odezněj a ona se zas uklidí do garáže. Luxusní rada, za kterou si dědek zaslouží potlesk a také ho dostane. Aplaus radlicí ho nemine a dědek tak naposledy ve svém ubohém životě mocně vystříkne. Občas bylo něco skoro i vtipný, ale drtivou většinu filmu jsem brečela v koutě ať už to skončí, takže hodnotím mírnou sračkou a ne kolosálním průserem. Nicméně stále to je odpad a pokud se to Ritě nelíbí tak ať si to se mnou přijede vyříkat, tady stojím ty tlustá, 50ti tunová žlutá krávo !! Moment...já jsem taky žlutá...Ségra, seš to ty? ()

vesper001 odpad!

všechny recenze uživatele

Kdo se mi to tady smál, že se bojím zapnuté pračky?! Fascinuje mě, že všechny tyhle škváry mají český dabing, a u řady skutečných filmů se jazykově invalidní divák nikdy nedočká. No, každopádně vyhlížím další díl tohoto klenotu, třeba s názvem Bouře v moři malty, Tsunami cihel nebo Útok hladových lopat. Svatý Bell je shitér za slovo vzatý, čekat můžeme cokoliv. ()

Reklama

cocrHeLL odpad!

všechny recenze uživatele

K tomu opravdu nemám co dodat. Droga, na které tvůrci fičí, musí mít opravdu grády. Nelze tomu dát nic než odpad! Rád se dívám na takové odpadní filmy, protože očekávám, že se nad neschopností tvůrců zasměju (např. Mega shark vs. crocosaurus), ale Crawler bylo snad úplné dno. Dalo mi zabrat, abych se přehoupl přes 5 minut. Po zbytek jsem se překonával a bral jsem to jako výzvu, kterou jsem úspěšně zdolal. Ale s jakým výsledkem? 5% (za zombíka ke konci) ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Už jsem viděl vraždící auto, motorku, kosmickou loď i ponorku, ale tentokrát jsem se dočkal opravdu srandovního pokusu zapojit do této společnosti i buldozer. Tenhle film se sice snad ani jinak než odpadem první kategorie nazvat nedá, ale pokud to vydržíte až dokonce, tak se královsky pobavíte. Máte zde totiž šanci vidět tolik nelogičností a filmových chyb pohromadě, že se vám to již nikde jinde nemusí poštěstit. Prvním varováním by již pro vás mělo být jméno Sv Bell. Tenhle antitalent na režisérském postu plodí jeden filmový paskvil za druhým a rozhodně se nemůže vymlouvat pouze na malý rozpočet. Již samotný scénář je velice slabý, plný nesrovnalostí a totálních nesmyslů. Tím pádem samozřejmě trpí i samotný děj, který místy diváka doslova ubíjí nudou. Hudební doprovod naprosto katastrofální a samotné herecké výkony jakbysmet. Naštěstí tu lze však nalézt i několik světlejších okamžiků, které mi nedovolí tenhle kousek rovnou odstřelit do .... ()

Olík 

všechny recenze uživatele

Je jenom pár možností jak přistoupit k natočení hororu o vraždícím stavebním stroji. a) Jste průměrný režisér bez jakýchkoliv ambicí a s pořádnou kopou nadsázky natočíte nenáročný filmeček spíš komedii než horor (např. Gremlins) b) Jste uznávaný rutinér, který má tolik invence, důvtipu a především umu k tomu, aby vzdal hold béčkovým krvákům (např. Grindhouse). c) Jste úplný hovado a natočíte tohle…………….. ()

Zajímavosti (2)

  • Jméno stavební společnosti, Overdrive Construction, je odkazem na Kingův film Maximum Overdrive (1986), ve kterém se rovněž stroje mění ve vražedná monstra. (Holina)

Reklama

Reklama