Reklama

Reklama

Recenze (3)

Subjektiv 

všechny recenze uživatele

Nejsem obdivovatelem pantsushotů (ale ani se pro ně nezlobím), a to, že se mi bude líbit seriál, který sestává téměř výhradně jen z nich, jsem nečekal. Tento seriál je hold, varování ba i návod pro všechny voyeury či frotéry. S veselou nadsázkou hlasitě volá do světa, že chlapi se prostě rádi dívají a šahají...hádejte na co. A i když se našim voyeurům dějí samé nehody... za ten pohled to přeci stojí, no ne? Slabší ****. ()

yenn 

všechny recenze uživatele

Bílé kalhotky, růžové kalhotky, zelené kalhotky, černé kalhotky, kalhotky s kytičkami, bavlněné kalhotky, krajkové kalhotky, odraz kalhotek ve vodní hladině, větrem zvednuté sukně, mokré plavky na ladném dívčím těle (a v detailním záběru) etc. Kde jinde než v Japonsku, zemi zaslíbené zobrazování dámského spodního prádla, by měl vzniknout seriál s podobnou náplní?:-) Nemá žádnou jednotnou dějovou linii, nýbrž je tvořen jednotlivými krátkými epizodami, v nichž v různých kulisách muži různého stáří šmírují mladé slečny a dámy (jež jsou kresleny mnohem sličnější). A šmíráci tu většinou nedopadají valně, pročež se zájemci o tuto zábavu mohou poučit z jejich chyb. 7/10 ()

Slav_Jaro 

všechny recenze uživatele

Moderní společnost umí být někdy hodně krutá. Nástrahy a útrapy číhají na každém kroku. Ale pravý muž se nevzdává. Nikdy! Hodně vtipný a ten opening !!§ ()

Reklama

Reklama