Reklama

Reklama

Najica dengeki sakusen

(seriál)
  • Japonsko ナジカ電撃作戦 (více)
Japonsko, 2001, 4 h 36 min (Minutáž: 23 min)

Hrají:

Unšó Išizuka, Ai Maeda, Činami Nišimura, Fumiko Orikasa, Hidejuki Tanaka, Rie Kugimija, Takeši Aono, Teššó Genda, Wataru Takagi, Džuri Ihata, Jukana (více)
(další profese)

Epizody(12)

Obsahy(1)

Najica Hiiragi je krásná tajná agentka, která je ve své profesi opravdu skvělá a své mise plní s lehkostí a krásou sobě vlastní. Samotářské Najice přidělí jako nového parťáka tichou dívku jménem Lila, ta je však Humaritt. Humaritti jsou nové modely poslušných robotů vypadající jako člověk, jenže s výjimečnými bojovými schopnostmi. Najica nevítá Lilu jako svoji novou partnerku příliš přívětivě, ale jak Najica později zjistí, může jí být při plnění misí víc než užitečná. A tak se Najica společně s Lilou vydávají plnit mise, které jim jsou zadány. (Roby)

(více)

Recenze (4)

Berseg 

všechny recenze uživatele

Novodobý James Bond v minisukni. Je poněkud úchylné každou chvilku koukat na kalhotky, ale po prvních pár dílech jsem si na to zvykl a seriálek skoukl až do konce. Scénáře k jednotlivým epizodkám sice nic moc. Co díl, to mise s úkolem přivést zpět ztraceného humaritta (s vyjímkou asi jednoho dílu), přičemž Najica a její věrný humaritt působí nesmrtelným dojmem, ale to James Bond taky ;-). ()

seth82 

všechny recenze uživatele

Taký priemer, tá zápletka ohľadom vzťahu medzi Humarittom a človekom mala veľký potenciál, ale k jeho využitiu žiaľ nedošlo až do takej fázy, ako by som si to želal. Oveľa lepšie v tomto prípade dopadol Chobits, ktorý vyšiel o rok neskôr. Dal by som aj štyri hviezdičky, avšak od toho ma odradil záver. ()

Reklama

Vavča 

všechny recenze uživatele

Ale jo, dalo se na to dívat, bylo to i zábavné, nneí to ani tolik ecchi jako aika, ale styčné body to s ní má, Z nostalgie půlhvězdička ke třem navíc. ()

karmyo 

všechny recenze uživatele

Správně japonsky ujeté.. Člověk si na "kameru" po pár dílech zvykne. Jak bylo psáno, scénáře k dílům nic moc, ale nic na co by se nedalo dívat. ()

Galerie (11)

Reklama

Reklama