Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Podle skutečné události vznikl příběh o fanouškovi amerického fotbalu jménem Vince Papale, kterého hraje Mark Wahlberg. Ten se nerozhodne pro nic menšího než splnit si životní sen – stát se hráčem Národní fotbalové ligy. Stane se nejstarším zelenáčem v dějinách amerického fotbalu a brzy i miláčkem diváků a nakonec sportovní legendou. Role jako vystřižená pro hollywoodskou hvězdu formátu Marka Wahlberga (Loupež po italsku, Skrytá identita), jemuž zdárně sekunduje Greg Kinnear (Malá Miss Sunshine). Prostředí jednoho z nejtvrdších a nejnáročnějších sportů poskytuje příležitost pro napínavou podívanou, ale také řadu komediálních situací. Bonusy potom představují skutečný příběh Vince Papaleho a osobní komentáře této živé legendy světového sportu. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (208)

Zayl 

všechny recenze uživatele

Pozor! Provádí se konkurz do týmu philadelphských Eagles. Příběh o obyčejném učiteli, fanouškovi Orlů, který se dopracuje až k profesionálnímu hráči amerického fotbalu. Netradiční způsob podání sportovního motivu, který se neubírá pouze jedním směrem, nýbrž hned do dvou dějových linií. Vince Papale tak musí konfrontovat nejen s hráči Eagles, aby dokázal, že do týmu patří a získal jejich respekt, ale také působí i na poli coby kamaráda. Pěkné ztvárnění, které se vydává jiným směrem a nabízí tak pěkné strávení 99 minutek. ()

Expendable 

všechny recenze uživatele

Je to výborný ač lehce nadprůměrný film, příběh o Vincovi Papálím je dobře zpracován, zachycuje jeho rodinné problémy a problémy s prací, také tu je jeden jeho běh přes město, ale nejde tak do hloubky jak bych čekal, přišlo mi to dost osekané a stručné, film by potřeboval tak o půl hodiny navíc a měl by zachycovat jeho pocity, během tréninku, zachytit jeho rodinný život a né tam dát rovnou kdy budem mít peníze a pak baf konec rozvod, následná agonie a rozmlácení majetku. Jinak Mark Wahlberg je fakt frajer a hrát umí, při sledování tohoto filmu jsem měl chut křičet at žíjí californští orly!!! 65% ()

Reklama

zette 

všechny recenze uživatele

Typicky americky sladak, ktery pojednava o tom, ze by clovek mel jit za svym snem. Sice film vznikl na zaklade skutecne udalosti, nepochybuji o tom, ze je prikrasleny a to asi dost. Presto vsechno je to pekny film s vybornym Wahlbergem, peknou kamerou, solidni vypravou a dobrym soundtrackem (ale treba hrani fotbalu na place v desti je doprovazeno hudbou jako z Titanicu, coz tvurci moc nezvladli). Film na jedno podivani, ale casu nelituji, spokojenost. ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Utahaná pohádka o tom, jak chudý číšník, po překonání všech protivenství, která se mu postavila do cesty, ku slávě přišel Šablonovitý příběh, který je zajímavý snad jen tím, že byl natočen podle skutečné události a také výkonem Marka Wahlberga. Je to přesně ten typ filmu "Přišel jsem, viděl jsem, zapomněl jsem." 40% ()

cab 

všechny recenze uživatele

Vince Papale (Mark Wahlberg) je velky fanda americkeho fotbalu, takze neni se cemu divit, kdyz prijde o manzelku i o praci. Ke sve fotbalove vasni ho privede naborovy kemp mistniho tymu a nasledujici vyvoj deje je jako ve vetsine dnesnich sportovnich filmu. Ani tomuto se v zaveru nevyhne stastny a uspesny konec v oslavnem kruhu. Trh je prehusten podobnymi a vylozene lepsimi kousky. 40% ()

Galerie (34)

Zajímavosti (18)

  • Vince Papale hrál americký fotbal na univerzitě a to jenom rok a měl za sebou jen krátké působení v konkurenční lize WFL. Na přípravném kempu pro hráče bez smlouvy však překvapivě uspěl. Následně hrál za Eagles celkem tři sezóny a v NFL nikdy nezaznamenal touchdown. Jeho kariéru pak v roce 1979 ukončilo zranění ramene. (Pedro Morales)
  • Do kempu mužstva amerického fotbalu Philadelphia Eagles se Vince Papale hlásil v době, kdy pracoval jako příležitostný barman, vyhazovač a učitel. (Posheidon)
  • Scény týkajúce sa letného výcvikového tábora boli natočené v Central High School v Severnej Filadelfii. Okolité budovy a polia boli upravené tak, aby mali vzhľad reálneho výcvikového tábora Eagles z roku 1976. (misterz)

Reklama

Reklama