Reklama

Reklama

Gilmore Girls Backstage Special

(pořad)
všechny plakáty

Recenze (4)

Laku 

všechny recenze uživatele

Zhruba hodinový rozhovor s představiteli jednotlivých postav první série Gilmore Girls. Nepříliš zajímavé posezení ve studiu a vyprávění historek. Raději si místo toho pusťte nějaký díl samotného seriálu, o nic nepříjdete. ()

jasanka 

všechny recenze uživatele

Nic zajímavého nebo nového se fanoušek Gilmore Girls nedozvěděl. Prostě jen takové povídání o seriálu a ukázek z něj. ()

Judy24 

všechny recenze uživatele

Pokud patříte k těm lidem, co si Gilmorky pustili jenom, když na ně náhodou narazili v televizi, pak se možná dovíte pár (tak dvě až tři) nových informací a získáte nový úhel pohledu na seriál a jeho postavy, ale pokud jste (jako já) skalní fanoušek, který viděl všechny díly a umí citovat dlouhé monology Lorelai, pak vás ta hodinka s představiteli nijak neobohatí. Je to totiž po pravdě řečeno docela nuda, doufala jsem, že se třeba dozvím jak se seriál točil, nějaké zajímavosti z ateliérů, pár historek z natáčení a možná i pohled do soukromí, ale všichni herci jenom na požádání nesympatické moderátorky přednesou jednoduchý psychologický rozbor své postavy a konec. Nemluvě o tom, že kromě Alexis a Lauren dostali téměř všichni ostatní čas sotva na pozdrav a rozloučení. Nic moc. ()

Godhaj 

všechny recenze uživatele

,,I’ve never seen that scene. Do it again, come on, right now!“ Od speciálu o Gilmorkách jsem čekal, že konečně nakouknu pod pokličku tohoto seriálu a dozvím se něco víc. Ale nedozvěděl jsem se skoro nic. Nechápu, proč s jednotlivými herci rozebírají v několika větách, jaká je jejich postava, a pak šmitec. To přeci každý zná ze samotného seriálu. Moderátorka se ptá hrozně povrchně a jednoduše a na hercích z Gilmorek je znát, že si to moc neužívají. Alespoň jsem si poslechl jejich originální akcent, ale o to více můžu pochválit český dabing seriálu, který je vynikající. ()

Reklama

Reklama