Reklama

Reklama

Flynn Carsen 2: Návrat do dolů krále Šalamouna

(TV film)
  • USA The Librarian: Return to King Solomon's Mines (více)

VOD (1)

Obsahy(1)

Při návratu domů ze své další mise zjistí čerstvě dvaatřicetiletý knihovník Flynn Carsen, že mu někdo prohledal jeho byt a ukradl z něj listinu, jež ukazuje cestu k Dolům krále Šalamouna. Flynn se musí postarat, aby zloděj nenašel zbytek, protože v Šalamounových dolech je ukryta kniha, která dá svému čtenáři schopnost ovládat prostor a čas. Je vyslán do Maroka, aby našel část klíče k záhadě. V římských rozvalinách se setká s krásnou a velmi chytrou archeoložkou Emily Davenportovou. Protože je posedlá Šalamounovou manželkou, královnou ze Sáby, přidá se k němu a společně odhalí část klíče k mapě. Jeden z pomocníků jim pomůže uniknout přepadení a prozradí, kde hledat zbytek klíče. Když další den, poté co se s Emily do sebe zamilují, pokračují v cestě, Flynn překvapeně zjistí, že krajina připomíná jeho dětské kresby. Uvědomí si, že otec musel o Šalamounových dolech vědět a s pomocí pohádek mu do paměti zafixoval cestu. Navíc mu poskytl amulet, který mu zajistil pomoc zednářů, střežících tajemství knihy. Flynnovi a Emily se podaří najít jeskyni, kde je ukryt Šalamounův poklad, ale dostihnou je pronásledovatelé, kteří mají s sebou strýce Jerryho a chtějí ho vyměnit za Knihu Šalamounovu, jež je součástí pokladu... (TV Prima)

(více)

Recenze (195)

jasiska 

všechny recenze uživatele

Druhá časť série je podobná blbosť ako tá prvá, ale narozdiel od nej, dvojka postráda to čaro, čo jednotku povyšuje z blbosti na príjemný film. Neviem či je to inou herečkou, vtipmi, ktoré sú originálne asi ako "krabie tyčinky", alebo jednotka vyčerpala všetko, z čoho chcela ťažiť aj dvojka, ale Návrat do baní kráľa Šalamúna je len podpriemerný film, ktorý by som si v živote nepozrela, keby sa mi tak nepáčila Honba za kopijou osudu. ()

B!shop 

všechny recenze uživatele

Od prvniho dilu tu je jedna zasadni zmena. Flynn uz neni vystraseny hovado. Ne ze by z neho byl nakej extra borec, ale vsechno zna, nic moc ho neprekvapi a akce se neboji. Ale jinak to jede vicemene v kolejich prvniho dilu, mame tu flynngirl, mame tu nejakej legendarni artefakt a po trochu uvodnich kecech zhruba hodinku neprerusovanyho dobrodruzstvi okorenenyho spoustou humoru. Zvraty jsou sice predvidatelny a triky ubohy, ale koho to sere, Wyle je sympatak a film si udrzuje slusny tempo a bavi celou dobu. Slabsi 4*. ()

Reklama

Dever 

všechny recenze uživatele

Soundtrack Joseph LoDuca: 1. Main Title ,2. Crystal Skull ,3. On Horses ,4. The Package ,5. Fencing ,6. Casablanca ,7. Escape from the Tomb ,8. Journey Begins ,9. Photos of Dad ,10. Jono's Village ,11. Chocolate ,12. Hardly Knew Him ,13. Breasts of Sheba ,14. Ruins ,15. Honeymooners ,16. All Seeing Eye ,17. Red Dress ,18. Song of Solomon ,19. Goodbye, Jerry ,20. Lava ,21. The Key ,22. Uncle Told Me/Drowning Pool ,23. Summoning Evil/Schooling Jerry ,24. Temple Destruction/Looking at You ,25. Lesson Learned/End Credits , ()

Cervenak 

všechny recenze uživatele

Hehehe. Televízna paródia-variácia-odvar z Indyho, Múmie, National Treasure, Da Vinciho kódu a všetkých podobných filmov, na aké si len spomeniete (vrátane seriálu Relic Hunter). Ale otvorene to priznáva a pozýva: "Vieme, že je to blbé, neoriginálne a so zlými trikmi, ale poďte si to užiť s nami, veď o nič nejde!" Vďaka réžii skúseného startrekovského Jonathana Frakesa to odsýpa, vďaka baviacemu sa Noahovi Wyleovi to je občas naozaj vtipné ("To, do čoho si si práve utrel spotenú tvár, je turínske plátno!"), nuž a tá Gabrielle Anwar je aj pri všetkom tom prehrávaní naozaj sexy. V kine by to bol prúser, na DVD človek ľutuje požičovné, ale len tak niekde v telke - príjemná oddychovka. ()

Orthank 

všechny recenze uživatele

To, že Flynn Carsen je stupídna a lacná blbosť sa dá ľahko akcpetovť,vzhľadom na to, že sa jedná o TV film.Ale to ako nútene sa snaží tváriť na Indiana Jonesa sa už prehliadnuť nedá.....Smiešne triky,smiešne dialógy a smiešne dejové myšlienky,pochovávajú tento film (eeej...ako sa mi to slovo len zle písalo) pod čiernu "televíznu" zem:-) ()

Galerie (21)

Zajímavosti (3)

  • Natáčelo se v Keni a Jihoafrické republice. (Varan)
  • Ve scéně, kdy se Flynn Carsen (Noah Wyle) a Emily Davenport (Gabrielle Anwar) loučí s domorodcem a poté kráčí savanou, má Emily na zádech modročerný batoh. Ještě při setmění batoh stále má, avšak druhý den oba kráčí bez něj. V následující scéně, kdy dvojice dorazí do města, má Emily batoh opět na zádech. (zdeny99)

Reklama

Reklama