Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Francouzský film je založen na jednoduchém a častou využívaném tématu: úmrtí hlavy rodiny a přerozdělení majetku mezi příbuzenstvo. A jelikož jde o erotický film a incest nikomu nic neříká, odehrává se celý příběh ve víru sexuálního dovádění.
Umírá Georges Laffite a v jeho honosné vile se schází pozůstalí. Pětatřicetiletá a atraktivní vdova Heléne se stává žádaným cílem několika mužů. Ona má oči jen pro mladého muže, kterého se snaží svést jak služka, tak její dcera Victorie. Ta, stejně jako její bratr Antoine, poprvé pociťuje svobodu bez diktatury otce. Senior rodu Edmond využívá konec dohledu syna k návštěvám nevěstince. Všichni ve víru vášně ukazují svou pravou tvář... (curil)

(více)

Recenze (1)

curil 

všechny recenze uživatele

Průměrné erotické dovádění ve filmu, které přináší omšelé téma úmrtí otce rodiny držícího pevně chod domácnosti v ruce. Po jeho smrti se sejde v v honosné vile na předměstí příbuzenstvo a protože jde o erotický film, vypukne sexuální šílenství, kdy svádí každý každého, včetně služebnictva. Na filmu je zajímavá účast známé francouzské filmové herečky Francoise Brion známé z mnoha seriózních filmů. Také to, že jde o jediný režijní celovečerní počin úspěšného scénáristy Jean-Clauda Laureuxe. ()

Reklama

Reklama