Reklama

Reklama

Je vánoční čas. Na obloze se objeví děsivá temná hvězda, která je podle mnohých předzvěstí soudného dne. Na všech kontinentech dochází k silným zemětřesením a dalším přírodním pohromám. Živly běsní. Města se ztrácejí a zdá se, že skutečně začalo odpočítávání konce světa. Skupinka hrdinů musí spojit síly a zachránit planetu. Jedinou nadějí je dívka, která byla údajně vyvolená, aby spasila lidstvo. Jen ona je schopná zastavit katastrofu. Avšak pouze v případě, že jí neublíží rozzuření obyvatelé města. Věří totiž, že pohromu způsobila právě ona... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (15)

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Zopár filmov amerického režiséra Stevena R. Monroea som už mal možnosť pretrpieť. Takže som vedel, že i tento titul bude nízkorozpočtová sračka s mizernými hercami, hlúpym scénarom a príšernými filmovými trikmi. No a presne tak to aj veru bolo. Lenže občas mi takéto braky padnú vhod. A tiež mám aj slabosť pre filmy, ktoré sa odohrávajú vo vianočnom čase. Takže mystický katastrofický titul "Koniec sveta na Vianoce" mi prišiel celkom vhod. Dostal som presne to čo som očakával. Poriadnu podradnú pičovinu. * ()

Mia... 

všechny recenze uživatele

Uff .... no kdybych chtěla rejpat, tak tento film i dává opravdu hoooodně prostoru. Je to jedna nelogická věc za druhou ... neskutečné mezery. Nicméně dokoukala jsem to a zase tak moc jsem netrpěla, když jsem poslala logiku na procházku. ()

DEXTER099 

všechny recenze uživatele

Tak jsem tento film zhlédl po fotbale a i když většinou na Prima Cool si libují v těchto béčkových filmech při kterých stojí rozum tak musím s překvapením říct,že to tak hrozné nebylo.Ano většinou je u těchto filmů pitomý příběh a ještě horší filmové triky,ale zde je sice trochu jednodušší příběh,ale ty triky jsem čekal o hodně horší.Takže pokud do toho nepůjdete s tím ,že uvidíte kdo ví co objevného tak si myslím,že budete v celku spokojeni akor pokud si to pustíte jako film na usnutí.Jasně není to nic světoborného ,ale už jsem v rámci zde černých filmů viděl o hodně větší příšernosti.Za mě tedy celkově 30 % a dvě hvězdy. ()

Rodriguez odpad!

všechny recenze uživatele

Tohle byl vážně vymatlanej mazec v podobě katastrofy v celosvětovým měřítku! Nic tak odporně padlýho na hlavu nemohlo vzniknout nikde jinde než ve stoce jménem Hollywood!!! 0% ()

L_Johnny odpad!

všechny recenze uživatele

Proč se takové věci točí. Fakt otřesné. Zaujal mě obsah filmu ale děj se toho teda moc nedržel a herci....žádných sem si nevšimnul. Do půlky jsem se díval, zda se to nezlepší, poté jsem to opravdu vypnul. Jak jsem dlouho nezapnul TV, tak ji zas dlouho nezapnu. ()

majec4 

všechny recenze uživatele

1* uz len za ten napad. Koniec sveta na Vianoce, tak to ma podrz, A ten cencul co mu matku zakilloval, bol excelentny. Ze sa najde niekto kto taketo sracky aj financuje. Pri tom ludia hladuju. Nechapem. ()

Torgal 

všechny recenze uživatele

Ťažko sa mi hodnotí, lebo toto je presne ten typ filmu, ktorý je tak ultra otrasný, až je vlastne zábavný. Každopádne ho ale treba pozerať v skupine ľudí, aby ste mohli kolektívne komentovať neskutočne debilnú zápletku, päťkorunové triky a amatérskych hercov. Okrem iného sa dočkáte aj: ľadových oštepov padajúcich z neba prebodávajúcich ľudí, tornáda trhajúceho stromy zo zeme ale polmetra ďalej stojace dievčatá už nie, červenej hmly plaziacej sa po zemi, ktorá dezintegruje každého kto do nej vkročí, posadnutých vianočných reťazí, ktoré sa naťahujú ako chápadlá po ľuďoch a keď ich chytia, pustia do nich toľko elektriny, že vybuchnú a mnoho ďalších super vecí. Príbeh je tiež veľmi vtipný, v zásade ide o to, že hoci sa film odohráva v zaprdenom zapadákove niekde v Kanade, tak hlavná hrdinka je potomok Mayov (!), ktorá musí nájsť päť prsteňov, čo Mayovia zahrabali niekde v okolí dediny (!!!), okrem iného aj v bani, ktorá nemôže byť staršia ako 150 rokov (!!!). Našťastie sa jej svet (čiže osadu) podarí zachrániť pred finálnou katastrofou - výbuchom dvanástich sopiek, ktoré obkolesujú toto potrestané mestečko. Že by niečo hrozilo aj zvyšku sveta som nejak nepostrehol. Nakoľko verím, že demencia tohto filmu je úplne zámerná (toto by vážne nemohol myslieť nikto príčetný), dám tri hviezdy a jednoznačne odporúčam ako party film. Zábava je to totiž špičková. *nehodnotiteľné klasickou bodovacou stupnicou* ()

feryk 

všechny recenze uživatele

Na pobavení dobrý, jinak strašný. :D Ale na papírové skákající dinosaury požírající vrtulníky ve výskoku to nemá, tohle si odpad nezaslouží alespoň za snahu o film. :D ()

DJMaroko odpad!

všechny recenze uživatele

Protože jsem včera nemohl spát mé oči byly nuceny shlédnout tuto sračku a tak mě opět napadla otázka kde na to berou peníze? Točit takové nesmysly bez špetky logiky, hereckého umu v kategorii né céčkových ale déčkových filmů. Film dle mého točen na první a hned dobrou. ()

blade23mc 

všechny recenze uživatele

Tady už snad jen jednu hvězdu za až šíleně dementní nápad o nějakým konci světa na Vánoce, světa a vše je v jednom městě..blbina 10% ()

Reklama

Reklama