Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Byly to čtyři nerozlučné kamarádky, které nemohlo nic rozdělit. Když ale nastoupily do prváku na střední škole, objevil se nafoukaný předseda studentského výboru, který se rozhodl jejich přátelství rozbít. (oficiální text distributora)

Recenze (57)

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $-miliónovTržby USA $10,010,209Tržby Celosvetovo $26,013,153Tržby za predaj DVD v USA $32,192,053 //počet predaných kusov 1,683,798║ Jasná vývarová umelina, ktorú aspoň mierne zachráni niekoľko tanečne stráviteľných či zábavných scén ale celkovo nič moc. /15%/ ()

NinadeL 

všechny recenze uživatele

8. Bratz film. Bratz po roce 2000 změnily hračkářský průmysl. MGA s nimi zabodovalo natolik, že se Mattel musel zamyslet nad novou strategií a výsledkem se staly konkurenční My Scene. Film je pak jen špičkou ledovce celého fenoménu, který samozřejmě nemá smysl hodnotit, pokud neznáte background a netušíte, že se díváte na film odvozený z linie hraček. Animák Starrin' & Stylin' nebo seriál Bratz si už patrně nikdo nesplete. ()

Phobia

všechny recenze uživatele

Film, který vznikl s jediným účelem: podpořit prodej panenek Bratz, mladších a dravějších konkurentek Barbie. Z toho stěží mohlo vzniknout něco jiného než nehorázná peečovina. Neviděla jsem (s výjimkou několika desítek seKund) a neuvidím, dokud mě definitivně neskolí stařecká demence, nezačnu mazat svá lejna po zdi a volit komunisty, ale mám veškeré indície k předpokladu, že tato 110-minutová (anti?)reklama patří do odpadu. ()

Stegr

všechny recenze uživatele

Zlaté maliny 2007 - 5 Nominací - Nejhorší film, Nejhorší herečka HR (všechny), Nejhorší herec VR (Jon Voight), Nejhorší herecký pár, Nejhorší remake/vykrádačku... ()

Fingon 

všechny recenze uživatele

Buď je ve mně duše patnáctky, nebo jsem už totálně zblbnul z vysokoškolského studia... případně obojí a ještě se navíc dokážu na filmy tohoto typu dívat s určitým nadhledem. Bratz jsou místy tak krásně ironickým snímkem, až radost pohledět. Bojují proti sobě ideje policejního státu a myšlenka learning college, obojí aplikované na americkou střední. Kasty či kliky jsou zde dovedeny ad absurdum, stejně tak jako My sweet sixteen party, která jakoby z oka vypadla párty pořádané Paris Hilton v ... jak se jmenovala ta pytlovina z produkce National Lampoon? Taky je to odpad... moment, vzpomenu si... Jo, Trhni si! Zvláště v úvodní části jsou hojně užívané zrychlovačky a rychlý střih, který mě bavil. Meredith přehrávala tak nádherně, že bych to fakt viděl na Oscara (sorry, ale tohle se fakt musí umět) a její hudební výstupy jsou o tři řády zábavnější než zbylá hudební čísla, která by se možná dobře vyjímala v High School Musical - a u toho posledního, přisámbůh, určitě vylezl z hrobu i Kracauer se svým Ornamentem masy. Škoda těch čísel a zvláště pak šíleně plytkého scénáristického kiksu, ve kterém jeden ze Spratků vycouvá, aby si to nakonec s pomocí babičky rozmyslela a všechno kolegyním řekne (nebo to tak fakt mezi patnáctkama chodí?). ()

Katullka odpad!

všechny recenze uživatele

Hluchý vysnění idol. Čtvrka slabomyslných dívek, které přeci nesmí chybět na té úžasné párty, kde bude MTV! Všechno dokresluje divná bohatá kravička, co má ráda hlavně svého psa. Jo Odpad! je fajn:) ()

Francik 

všechny recenze uživatele

Jak pejsek s kočičkou vařili americký popkulturní středoškolský film. Občas jsem měl až pocit, že koukám na surealistické dílo. Hlavně ale nesmíme opominout jistý anarchistický náboj, který snímek přináší. Na konec se přiznám, že jsem se při snímku dokonce i jistým zvráceným způsobem bavil. Objevovat v tomto "díle" nesmysly, chyby a všechny špatnosti je totiž nevyčerpatelná záležitost. ()

mysiak odpad!

všechny recenze uživatele

A tak som si večer povedal že zariskujem so svojim zdravím a pozriem Bratz...a zariskoval som hodne teda...hrôza, grc...pekné baby...ale iné na tomto filme som nenašiel...jasné 15-ročné pubertiačky budú v rozklade ale mňa to vnútorne žralo... ()

ABLABLABLA 

všechny recenze uživatele

No já to viděla až do konce, takže si myslím, že po prvních 10 minutách, jak tu někteří píšou, by to hodnotit neměli. To se potom můžu na každý film dívat 10 minut a dát mu hodnocení, jen abych měla další zářez. Je to hodně špatný film, uznávám, ale na druhou stranu občas jsem se bavila jeho blbostí a viděla jsem i mnohem horší. ()

jajinka 

všechny recenze uživatele

Ups.. ale viděla jsem i horší.. přeslazeně, překombionovaně, přerůžověle a přenafoukaně ujeté cosi z americké high school ()

Derek odpad!

všechny recenze uživatele

ak ste mlade dievca (najlepsie este pred prvou menstruaciou), zbieratie babiky "bratz" (ci citate komix alebo co to vlastne je), alebo vas vzrusi pohlad na 15 rocne babenky (vacsinou v kratkych sukniach) tak mate sancu ze sa vam to bude pacit... v opacnom pripade.. ()

Falconica 

všechny recenze uživatele

kdyby to bylo tak odporný, aby se to nedalo vydržet, tak bych to nenechávala běžet do konce ani přestože jsem to jentak poslouchala při práci do školy, takže se vyhnu odpadu, ačkoliv objektivně vzato fakt 0% kvality:-DDD ()

Charlizee 

všechny recenze uživatele

Viděli jsme to s kolegou cestou zpátky ze služební cesty (ne z vlastní vůle), občas jsme se na sebe nechápavě podívali, usmáli stylem "ach to mládí" či "ach ta Amerika".... a společnými silami vydrželi až do konce. Když to srovnám s tou hrůzou, kterou jsem měla možnost vidět před 2 dny (Blood countess), alespoň tu jednu hvězdičku dát musím :)) ()

Jennifer.S odpad!

všechny recenze uživatele

Tohle patří k tomu nejhoršímu co jsem za svůj život viděla. Dějové "zvraty", výkony "herců", scénář.....mohla bych pokračovat, ale to by byl potom velice dlouhý komentář. ()

Hér odpad!

všechny recenze uživatele

Tak totok by nedokoukal do konce ani drozd bez mozku. Film je určený pro osoby se sklonem pro sebepoškozování. ()

markul odpad!

všechny recenze uživatele

Jedním slovem, tragédie. Tohle by mohlo vyhrát nejen zlaté maliny, ale taky zlaté jahody, ostružiny a klidně i meruňky. ()

Reklama

Reklama