Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Americký akční film o speciální jednotce, která se vydává zachránit unesenou gymnastku. Odvážný Mike McBride patří k legendám amerického válečného námořnictva. Prošel těmi nejnebezpečnějšími akcemi a patří k nejlepším instruktorům bojových umění. Pod jeho velením je sestavena nová elitní zásahová jednotka, tvořená příslušníky speciálních jednotek Navy Seal, kteří se nejlépe osvědčili v bojových akcích a patří k těm nejlepším z nejlepších. S touto jednotkou, k níž je přidělena také Hunter Wiley, atraktivní agentka protidrogového oddělení DEA, má McBride za úkol dopadnout nebezpečného narkobarona Gallindu. Během operace sice McBridea jeden z jeho mužů zradí a téměř připraví o život, s pomocí svého přítele a spolubojovníka Roye Browna a odhodlanou Hunter se však misi přece jen podaří úspěšně dokončit. A když zrádce jako odplatu za své zmařené plány unese tým pohledných gymnastek a uvězní ve svém opevněném úkrytu v bývalé nechvalně známé francouzské věznici na Ďábelských ostrovech, neváhá McBride ani okamžik a vydá se s kolegy na nebezpečnou záchrannou misi. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (59)

woody odpad!

všechny recenze uživatele

Tak co to tu máme?Neviditelné komando?A ještě k tomu televizňák? No, zní to slušně.Kdo v tom hraje? Hulk Hogan s vizáží, že ho zavřeli do zapnutého solárka, mající trauma z toho, že ho pokousal žralok a kamarádi mu zařvali při útoku napalmem ve Vietnamu.Shannon Tweed ukázala více ve Scorned (uvidíte jen na kazetách Intersonic).Zde se ukáže max. ve spodním prádle což je i tak na Miss November Playboy 1981 málo.Pak je tu ještě "slizký" Billy Drago jehož opravdu musel, z recese, namluvit nějaký brněnský buzerant, protože není možné aby to bylo myšleno vážně.Zápletka je následující: parta teroristů unese americkou chloubu - roztleskávačky(!), drží je na jednom miamském ostrově(!!) a požaduje propuštění jejich šéfa(!!!).Americký prezident(!!!!) vysílá na jejich záchranu speciální komando, které je samozřejmě zachrání a konec.Uááááá! ()

tron 

všechny recenze uživatele

Hulk Hogan a Carl Weathers sú pre skutočného fanúšika akčného žánru známe mená. V 80. rokoch sa snažili bodovať v akčnom žánri, ale nikdy sa nestali jeho dôstojnou, plnohodnotnou, áčkarskou súčasťou. Wrestlera Hulka Hogana si síce do úvodu ROCKYHO 3 prepašoval kamoš Sly Stallone, kde následne spráskal majestátnu ringovú šou pre charitatívne účely, ale inak Hulk nemal šancu. Sem-tam stvárnil šťavnaté cameo, naznačujúce, že s ním musí byť v civile hrozná švanda (GREMLINS 2 – NOVÁ VÁRKA, AGENT WC-40). Nakoniec ale, asi ho to bavilo a na drsné akčné trilery nemal chuť, skončil v hlúpych rodinných komédiách, pateticky vyznávajúcich základné hodnoty, ako sú heterosexuálna rodina, láska, priateľstvo, odvaha, česť a sebavedomie (VESMÍRNE KOMANDO, PESTÚNKA). Carl Weathers mal naproti tomu vždy bližšie stať sa tvrdým akčným búchačom. No doba mu nepriala. Exceloval ako Apollo Creed, najskôr Rockyho súper a následne priateľ a tréner v sérii ROCKY a to, že nie je omyl žánru, dokázal masívnou spoluprácou s druhým akčným titanom desaťročia, Arnoldom Schwarzeneggerom, keď v geniálnom PREDÁTOROVI hral spočiatku zradného, ale vo finále správňackého agenta CIA. Jeho „samostatné“ výlety však nenaplnili očakávania (AKČNÝ JACKSON) a postupne sa z filmov vytratil. V roku 1997 sa obaja páni objavili v pomerne zábavnom televíznom béčku TEMNÉ KOMANDO: POMSTA ZA KAŽDÚ CENU (a v roku 1999 pridali dvojku). Keďže vedeli, že my, fanúšikovia akčného žánru, nikdy nevyrastieme, pridali k sebe iba v nohavičkách a čiernej podprsenke sa po pľace pohybujúcu vysokú, štíhlu blondínu s trojkami a Carla Weathersa s naolejovanými stvrdnutými bradavkami, páliaceho najskôr z namakaného rotačného guľometu a následne rozprášiaceho partu posratých grázlov pancierovou päsťou... Ale ktovieako dobrý film to nie je :-)) ()

dobytek odpad!

všechny recenze uživatele

Když jsem viděl, jaký to má tady hodnocení a že režisér má na svym kontě jenom seriály typu Baywatch nights a podobný veledíla, tak jsem neodolal a vydržel jsem vzhůru až do pozdních nočních hodin, abych se na to mrknul. No nejvíc mě asi taky pobavilo to, jak Miroslav Saic nadaboval hlavního záporáka tim svym úchylnym hlasem. V první chvíli mě taky napadlo, že si snad dělaj prdel. Shannon Tweed se tam opravdu hodně ukazuje jenom ve spodnim prádle a v jednu chvíli ukáže i kozy. Ale koho to zajímá, když v době internetu si každej může prohlížet 100× hezčí a o 20 let mladší buchty celej den? Jinak chudák Hulk Hogan. Pořád po něm někdo střílí, dostane asi 50 kopanců přímo do držky a navíc ho kousne žralok do prdele... Jo a ještě trochu opravim komentář woodyho. To speciální komando nevyšle prezident USA, ale oni tu záchrannou akci uspořádaj tak nějak z vlastní iniciativy. Rozhovory typu "Zbejvá mi měsíc do důchodu. Do takový akce se pouštět nebudu", "Musíš, dlužíš mi to za Kuvajt.", "Tak jo, ale je to naposledy." vejdou do dějin. Kdo neviděl, neuvěří. ()

choze 

všechny recenze uživatele

Tupoučký TV akčňáček pro děcka s luxusním béčkařským obsazením, který připomene osvalenou komandos klasiku let osmdesátých, ale taky třeba SKÁLU. O zábavu se spolehlivě stará Hogan bez kníru, beroucí se celý film smrtelně vážně a Tweed ukazující kozy a likvidující padouchy ve spodním prádle (ona je ve spodním prádle, ne ti padouši). Kupodivu mě to začalo nudit až ve finále. Zbožňuju scény jako ta, kde padouši ostřelují hrdinův ranč z helikoptéry. Známé též jako Shaddow warriors. Pokračování - NEVIDITELNÉ KOMANDO II (SHADDOW WARRIORS II: HUNT FOR THE DEATH MERCHANT). ()

Hitman_47 

všechny recenze uživatele

Nelogických pyčovinek jak nasranych, ale Hulk je cool (podmíněno sledováním Hogan knows best....ten člověk je ve skutečném životě až moc starostlivej taťka...ale i tak je cool a navíc každému říká "bro"..to je prostě něco úžasného => MUST SEE!!!). Nejvíc mě dostala ta honička, kde na odlehlé pláni stál náklaďák, před ním naskládané barely s nitrákem a v samotném trucku byla ještě k tomu bomba...GENIALITA SAMA!!! Ovšem, ty 4hvězdy neznamenají, že by to byl nějak kulervoucně nasosaný akční trhák s perfektními vizuály...je to prostě takový (VELMI) nenáročný céčkový (a televizní...hehe) akčňák se spoustou kokotin a hlavně voňavého vystříleného olova...jo a taky tu ukáže kozy Shannon Tweed, takže tak...guilty pleasure jak cyp :) ()

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Tady se klidne podepisu pod to co napsal POciSEM je to tak ocividny ze se divim ze si toho nikdo jinej nevsiml uz ta koncepce filmu komando se jede pomstit na ostrov stvoreny z co nejvic hvezd prevazne 80 let ta uvodni scena je jak vystrizena z expendables akorat ze tohle bylo driv a role kterou hraje Trevor Goddard je ta sama kterou hraje Lungren nas proste neprechcijou odhalily jsme je ja teda za pet nedam takova pecka to neni ale to ostatne nejsou ani Expendables ale ty ctyri si to zaslouzi ostatne Hogan Weathers Kove Blanks Drago Goddard a navrch cica Shannon Tweed pohromade v jednom filmu co vic si prat? ()

SeBig 

všechny recenze uživatele

Akčnák dle mích představ! Střílení, bitky, namakanej Hulk Hogan poráží všechny uplně v klidu, fajn herecký obsazení. Já béčka prostě miluju a tohle se mi libilo taky až na ten konec kde bitky mohli vypadat trochu líp a mohlo být i pár hlášek aspon. ()

Flego odpad!

všechny recenze uživatele

Temné komando : Pomsta za každú cenu. Až sa mi pred očami zatmelo. Toto je dokonalá pomsta na divákovi. Ale prečo ? Čo sme urobili..? ()

jonyyy 

všechny recenze uživatele

Tenhle film byl tak přitroublý, že jsem se perfektně bavil. A pro woodyho: roztleskávačky jsou gymnastky a prezident byl proti vyslání komanda, ti tam jeli z vlastního rozhodnutí :D ()

adamo_znk odpad!

všechny recenze uživatele

Tenhle film zaručeně snese označení jako jedna z nejbéčkovějších sraček co sem kdy měl tu čest vidět ! Doporučuju jako encyklopedii vykrádaček a klišé akčních filmů ! ()

ConanVJ 

všechny recenze uživatele

Jestli si Sly nevzal z tohohle filmu mustr k Expendables, tak fakt nevím. Stejný koncept a nápad narvat do filmu co největší množství béčkových filmů nejen z martial art klasik byl skvělý tah. Příběh jednoduchý a akce hromada. Za mě 86% :) ()

decouble odpad!

všechny recenze uživatele

Tak za 1/10*. Kdyby to alespoň bylo vtipný. Jenže ani náhodou. Nuda a šeď. Pobaví snad jen pohled na Hogana s dlouhýma vlasama v námořnický uniformě. On sám by pak měl jako hlavní hrdina v závěru všechno pokosit. Jenže místo toho se tam 20 minut pere s jedním chlápkem (což má mimochodem hodně trapnou choreografii), tak to za něj postřílej jeho kámoši. NESTOJÍ TO ZA VÁŠ ČAS...ANI JAKO GUILTY PLEASURE PROŽITEK. ()

Martin741 odpad!

všechny recenze uživatele

Tak sa sam seba pytam, co hrozostrasne sa muselo stat v zivote rezisera Jona Cassara, ze tresta divakov tymto vykalom. A nie a nie na to prist ........ No nic, skusim aj nieco k filmu ... aha, ved niet co, tak 0 % ()

Bay_watch odpad!

všechny recenze uživatele

Čučel jsem jak cyp, co se to v tý bedně odehrává. Větší kokotinu, aby člověk pohledal. Moje chyba. Výstrahou pro mě už mělo být jen obsazení Hulka Hogana... ()

Juto odpad!

všechny recenze uživatele

Hulk Hogan podáva jeden zo svojich najhorších výkonov – aspoň v iných filmoch sa zdalo, že si zo svojej osoby robí srandu – tu to prijal s vážnou tvárou. Jeho drsná úloha je vtip ako aj tento film. Hrôza, ktorá sa rovná odpadu. ()

majo25 

všechny recenze uživatele

Názov zavádza, správne by sa to malo volať Viditeľné komando, pretože zakaždým sa už po krátkom čase komando zviditeľní. Tunajšie hodnotenie je mimo, je to typický zástupca béčkových akčňákov, navyše s kopou známych béčkových tvári - nielen Hogan (s nastrelenými vlasmi namiesto plešiny), ale aj Weathers, Kove, Blanks, Goddard, v ktorom niečo vybuchne každých 5 minút. Tak neodlišné od podobných akčných filmov trebárs s JCVD alebo Lungrenom. A keď je to dokonca iba televízny film, nevidím dôvod ísť pod 3 hviezdy. Samozrejme, má to aj svoje muchy, nedotiahnutý scénár či bývala playmate Shannon Tweed so svojimi priemernými kozami, ktorá tam okrem ich odhaľovania ani kvôli ničomu inému nebola obsadená. Ale film mi ubehol ako voda. ()

Reklama

Reklama