Reklama

Reklama

Stínové komando 2

(TV film)
  • Česko Neviditelné komando II (více)

Obsahy(1)

Bývalý expert CIA Roy Brown se společně se svým přítelem, vojenským veteránem a instruktorem bojového výcviku Mikem McBridem, bývalou agentkou DEA Hunter Wiley a mladým Derekem nechávají najmout na řešení obtížných, choulostivých a často smrtelně nebezpečených akcí. Pomohou například zoufalé ženě zachránit její malou dceru, kterou unesl její nesmírně bohatý rakouský manžel. Po bezproblémovém průběhu záchranné mise se však Mike nečekaně dostává na stopu svého dávného nepřítele, obchodníka se zbraněmi dr. Sarkisiana. Jen s obtížemi se mu daří přesvědčit ostatní, že tento muž je opravdu jejich dávný nepřítel, který pouze změnil podobu pomocí plastické operace. Přes nedůvěru ostatních je odhodlán hledat ho třeba i sám a pomstít se mu za zákeřný útok chemickými zbraněmi na jeho jednotku během války v Zálivu. S pomocí počítačového kouzelníka Andyho Powerse následují ostatní Mikea do Sarkisianova doupěte. Tam však vychytralý zloduch infikuje Mikea pomalu působícím smrtícím virem, aby získal čas k úniku a dokončení výhodného prodeje smrtelně jedovaté bakteriologické zbraně tomu, kdo nabídne nejvíce. Speciální komando tak před sebou má dva mimořádně obtížné úkoly. Překazit Sarkisianovy záměry a chystaný bakteriologický útok na americký Seattle a najít protijed, který by zachránil Mikovi život. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (41)

st.verka 

všechny recenze uživatele

Bohužel dvojka byla ještě slabší než jednička. Velmi nenáročný film pro velmi nenáročného diváka. Hulk Hogan - drsňák s podmanivýma očima a srdcem na dlani a neprůstřelný bojovník pro boj zblízka - si jednu hvezdičku zaslouží. Oceňuji, jak zaparkoval - přesně mezi dvě čáry, ne tak, jak to vidíme na našich parkovištích. ()

MickeyStuma 

všechny recenze uživatele

Volné pokračování televizního akčního filmu je na události bohatší, z počátku více televizní a na TV s neobvykle dlouhou akční scénou na konci. Scénář skutečně vyznívá daleko lépe, ale na film obsahuje mnoho epizod, takže to dává dojem, že se snad jedná o spojení několika krátkých seriálových dílů. Herecké výkony opět nepatří mezi nejlepší, takže je vlastně smysluplnější, když se střílí a kde co vybuchuje. Jistou komiksovost to tedy i tentokrát nezapře, takže podle toho by se na to mělo také opět shlížet. ()

Reklama

dobytek odpad!

všechny recenze uživatele

Tak tohle byla snad ještě větší prdel než první díl. Na začátku se dozvíme, že Hulk Hogan, Shannon Tweed, Carl Weathers a nějakej další pošuk si zřídili jakousi SOS agenturu na pomoc lidem. A jsou to opravdu hotový samaritáni. Dokonce za 2500 dolarů zachraňujou v Rakousku dceru nějaký ženský. Myslim, že jenom ta munice a výbušniny, co tam použili, musela stát víc. Ale největší odměnou pro ně stejně byla šťastná matka a šťastná dcera. A možná si pak za odměnu vybarvili modrý okýnko po vzoru Rychlých šípů. A zbytek filmu už bylo jenom zběsilý střílení po všem, co se hejbe... ()

otík 

všechny recenze uživatele

Dá se říci totéž co o jedničce. Není to ani nuda, ani nic extra. Jde o televizní film a podle toho také vypadá výprava (kdo čeká něco jiného, ať se nediví, že se mu to nelíbilo). Děj přímočaře spěchá, je zde hodně výbuchů i akce a nezdolný tým v čele s Hulkem Hoganem. Chybí tu snad jen Shanon Tweed ve spodním prádle, už si to zřejmě raději nedovolila (v jedničce to ještě riskla). Jen snad ty vzpomínky Hulka Hogana si mohl režisér nechat. Ale i tak jde o standartní televizní akčňák. ()

numi odpad!

všechny recenze uživatele

Tak tohle snad ne. To bych snad toho akčního hrdinu už zahrál lépe i já. Hulk je neuvěřitelně úsměvný při jakémkoli pohybu a to ještě dostal scénář, který by nevytrhl ani Arnold v době, kdy měl celý svět u nohou. Ve filmu hraje také Shannon Tweed, ze které by měl obrovskou radost Al Bunda - ale jen do té doby než by zjistil, že Shannon vlastně během filmu vůbec nic neukáže... ;o) [září 2005] ()

Galerie (8)

Reklama

Reklama