Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Celoživotní kriminálník a naprostý smolař John Lyshitski (Dax Shepard – Nekecej a pádluj) přišel na to, jak by se nejlépe pomstil soudci, který ho poslal do vězení: Kéž by mohl jednou vidět jeho nesnesitelného syna Nelsona Biedermana IV (Will Arnett – Rodinná dovolená a jiná neštěstí) taky sedět v base. Když je pak jednoho dne Nelson nespravedlivě obviněn a poslán do vězení, John se s radostí nechává zatknout s ním. A aby měl jistotu, že se jeho novému kámošovi dostane opravdu „správného zacházení“, zajistí si ubytování ve stejné cele. Hra začíná! Život v base nahání hrůzu, jídlo je ještě hroznější, a když si navíc vůdce vězeňského gangu Velký Barry usmyslí, že se nováček stane jeho “zvláštním přítelem”, Nelsonovi nezbývá, než si hodně rychle osvojit zlaté vězeňské pravidlo… NIKDY NESMÍŠ UPUSTIT MÝDLO! Přichází čas sprchování s gangstery, takže si nabruste břitvy a bavte se při téhle neuvěřitelně legrační vězeňské komedii. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (157)

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"V tomhle pekle mě už nakopali do řiti tolikrát, že mám na hovnech otisky podrážek." Kdyby si má řiť měla v base vybrat mezi drtivou Bílou sílou a Černými vymetači kaďáků, tak si rozhodně zvolí samotku. Já totiž nejsem Nelson Biederman IV, jehož drsný výraz by rozesmál snad každého šikanistu. Ten na to šel manažérsky a Johne div se, ono to nakonec fungovalo. I já jsem se tomu párkrát zasmál, osvojil jsem si suchý humor ředitele věznice, zauvažoval jsem o adopci barevného synka v mém věku a pochopil jsem, že kdo jinému jámu jámu sám si do ní sám. ()

Henk123 

všechny recenze uživatele

70% - horší 4*. Skvělej film z vězení, který se zbytečně nenatahuje i přesto, že ke konci trochu uvadne. Počet shlédnutí Hurá do basy se řadí mezi dvojciferné čísla a vždy dostanu co čekam - zábavu a oddych. Ačkoliv je Let's Go to Prison béčkový film převyšuje leckteré komedie. Proto skvělých nenucených 70% - Toť jest hranice kam film patří. Takže tak. ()

Reklama

Dever 

všechny recenze uživatele

Soundtrack Alan Elliott: 1. Let's Go to Prison - The Naked Trucker Band ,2. Main Title ,3. Bus is Not for Sissies ,4. Move This (Shake That Body) - Technotronic ,5. Barry's Love Theme ,6. Kidnapping ,7. Rahzel Interlude ,8. Rubber Biscuit - The Blues Brothers ,9. Funeral is for Sissies ,10. Escape Montage ,11. Rahzel in the Park ,12. Busted ,13. King of the Crapper ,14. From Behind ,15. The Stroke - Billy Squier ,16. Fresca ,17. Yearning for Nelson ,18. The Mole ,19. Meat the Press ,20. The Hole ,21. Lynyrd Killing ,22. Penpal is for Sissies ,23. Mozart is for Sissies ,24. Feels So Good - Chuck Mangione , ()

zdenny 

všechny recenze uživatele

Vzhledem k tomu, že mám rád filmy z vězeňského prostředí (ať už jakéhokoli ražení), dávám i tomuto filmu slušné hodnocení. Pohodová podívaná, která sice komediálností nedosahuje např. "Trestnou lavici", ale i tak je to pohoda. Film, který si na nic nehraje s klasickým závěrem, který u takovýchto snímků prostě bývá. Celkem příjemně strávený večer. ()

teutates 

všechny recenze uživatele

"Dôverný"pohľad do americkej justície,avšak trochu inak..!Zobrazenie americkej väznice sme už videli mnohokrát,ale tento snímok je niečim zaujímavy(kupodivu)!Začiatok prekvapí,jadro je vyplnené množstvom"gaggov"a koniec nabušenou zápletkou!Milé prekvapenie,v ktorom herci dokonca vážne hrajú.Nieje to žiaden filmový skvost,ale bavil som sa-čoš je u tohto štýlu dôležité..! ()

Galerie (18)

Zajímavosti (6)

  • Než jdou bojovat John a Nelson na život a na smrt, hraje píseň „Enter Sandman“ od Metallicy z alba „Metallica (Black Album)“, avšak trochu pozměněná. (Shr1nK)
  • Barry (Chi McBride) navštíví ve vězení Nelsona Biedermana (Will Arnett) po podmínečném propuštění. Ve skutečnosti by se však setkat nemohli, protože vězeň propuštěný na podmínku se nesmí setkat s druhým vězněm ze stejného vězení. (Lajty)

Reklama

Reklama