Reklama

Reklama

Nejlíp vaří moje máma!

(pořad)
Soutěžní / Reality-TV
Česko, 2015, 50 min

Obsahy(1)

Dva dvougenerační  rodinné týmy, dva zaručené recepty, dvě profesionální kuchařské hvězdy Jaroslav Žídek a Emanuele Ridi v nové zábavné cooking show na TV Nova.
Která ze soutěžní dvojice připraví v napínavém kuchařském souboji plném emocí a dramatických situací chutnější jídlo a získá tak finanční odměnu a postup do dalšího kola? (TV Nova)

(více)

Recenze (18)

SOLOM. odpad!

všechny recenze uživatele

Tak tohle byla naprosto stejná hrůza, jako slovenská verze. Ať mi nikdo nevykládá, že tyhle ty pořady museli tvůrcům vydělat slušné peníze. Vždyť to byl děs a vaření tu hrálo až druhořadou roli – tou první byly (ne)vyvedené rodinky soutěžících. No zas na druhou stranu asi to moc nevynášelo, když se to zas zanedlouho zrušilo. Ani se není čemu divit… ()

Sbisa22 odpad!

všechny recenze uživatele

Další produkt z TV Nova sračkofaktory. Máma šílí, táta kouká na fotbal a dítě se snaží splácat bábovičku hoven za 25 minut. Výhru vyhraje vždy namyšlený a arogantní pár, aby bylo na něco koukat i příště. Jo a mimochodem ten kokot co tam každou chvílí spojoval vše špatné s pražáky, by si měl přečíst knížku gastroporno! ()

Reklama

Tommassi3 

všechny recenze uživatele

Dobře, zkusím na chvíli zapomenout, že tahle zhovadilá věta mně osobně nedává příliš mnoho smyslu, jednak nejsem díkybohu žádnej maminčin mazánek, pak sám vařím při vší úctě líp než ona, ale především bych řekl, že vždy nejlíp vařily naše babičky.. Tolik k názvu.. Samotný pořad, velmi populární třeba v takové Argentině, mě už jen dík svému konceptu "soutěžní" reality show absolutně nemá čím zaujmout, takže snad potěší jen přítomnost, doslova a do písmene, italského mistra Emanuela Ridiho, jehož je mi však nesmírně líto, když vidím, jak se zahazuje.. A snažit se rozklíčovat šustící a cinkající motivace našich televizních stanic, když zas a znovu jako hluché přichází s novými a novými - Ve velkých uvozovkách !! - kuchařskými show, o něž nikdo dávno nestojí, se mi zdá stejně hloupé a zbytečné jako vysvětlovat Čechům jak se opravdu dobře najíst.. ()

onden85 odpad!

všechny recenze uživatele

Ne, na tuto bez odpuštění nehoráznou píčovinu nelze koukat. Skutečné dno těch zmršených a stále vysílaných hovadin o vaření s debilem. Člověk by dostal chuť i na něco od Babici - a to je kurva co říct!!! To se zase TVhovna vytáhla... PS: kingik - venku fouká a prší, ale stejně bysme měli asi vypadnout do přírody, než se nechat dobrovolně mučit tímto svinstvem, co?! :) ()

mikehoblog 

všechny recenze uživatele

Nejradši bych sem hodil 5*, abyste se tu z toho mohli všichni posrat. xP Na rovinu - v tý televizi jsou i daleko větší shity, takže slabé, slaboulinké **. Ono je ve finále docela vtipný poslouchat ty rádoby chytré kecy a rady maminek za sklem. Je to sice taková ta úchylná zábava, pro jakou jiní lidé vyhledávali třeba Hrušku. No, já si v případě nouze vystačím s tímhle... Emanuela odstřelit, značka spěchá! ()

Galerie (20)

Reklama

Reklama