Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Tři přátelé - Walker, Ricky a Schmidgruber - se na jedné křižovatce setkávají s pohádkově krásnou dívkou Rosi, které se právě porouchalo auto. Samozřejmě se jí snaží ihned pomoci. Za poskytnutou pomoc zve Rosi své nové přátele na návštěvu do svého bytu. Všichni tři se předstihují v poklonách krásné hostitelce. Následuje noc plná šampaňského a vášně. Po nějakém čase dostávají dopis, kde jim Rosi sděluje, že je těhotná. Kdo z nich je ale oním šťastlivcem? Společně začnou shánět peníze, aby dítěti zajistili budoucnost. A to se bez zmatků určitě neobejde. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (55)

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Něžní zmatkáři jsou klasika. Můžu je pořád, i když s většinou zdejších uživatelů zřejmě nebudu souhlasit. Nevím, co jim ale na této komedii vadí. Je pohodová, není na ní nic trapného ale asi je z Německa. Německý filmy totiž nosily dlouhej čas špínu a já vlastně nechápu proč. Jestli to bylo za ty filmy pro mladý, co se tu točili taky, tak bych klidně mohl říct, že český filmy taky stojej za pěkný hovno. ()

dopitak 

všechny recenze uživatele

Sympatická trojice v hrozném scénáři. Od začátku do konce je cítit, že příprava filmu se obešla bez nápadu a není odkud brát. Původní dabing z Barrandova garantuje dobrou náladu i zkušené hlasy (Kaňkovský, Oliva a Zahajský v hlavních rolí, ve vedlejších pak esa jako Krůta, Fišer, Županič, Prager, Švehlík) a taky malý vtípek tvůrců českého znění, když v jedné replice s památníkem použili jméno dabéra Milana Macha. ()

Reklama

mira007 

všechny recenze uživatele

Západoněmecká komedie o třech zmatkářích - hodně nenáročné, ale zápaďácký feeling s hravou muzikou a občas komickou groteskou něco mělo do sebe. Za socialismu to tady musel být hit ze stejného ranku jako Nosáči, ale dneska to je jen kuriozita, kde tři hvězdy dávám za natáčení Vinetoua s Pierrem Bricem ( tomuto samotnému bych dal i pět hvězd ). Největší hvězdou tu je nejlépe placený německý moderátor Gottschalk, ale mezinárodně je vedle Brice nejznámější Michael Winslow zvukový imitátor z Policejní akademie. ( a v pokračování dokonce Hasselhoff v roli jakéhosi slizouna ) ()

MickeyStuma 

všechny recenze uživatele

Thomas Gottschalk se pustil do projektu ve své podstatě těžící s jeho předchozí série o dvou nosáčích. Náhodné setkání tentokrát tří chlapíků snažící se nějakým způsobem živit a přitom prožít nejedno dobrodružství. A vlastně, to, že jsou tři a stylem příběhu, není v tom inspirace z o dva roky staršího francouzského snímku ´Tři muži a nemluvně´? Tady nejde ani tak o nemluvně, jako spíš o dámu, ke které se všichni tři vzhlíží, až to nakonec dojde do situace, že otěhotní a sama neví s kým. Na začátku příběhu divák krapet zazmatkuje, jestli omylem nesleduje mayovku, neboť se objeví starý známý Vinnetou, ale záhy ihned dojde k rozuzlení. Točí se další film a tvůrci mají starosti s rolí Old Shaterhenda po zesnulém Lexi Barkerovi. a jak to dopadne ukáže následující vývoj. Snímek z druhé poloviny 80. let se tedy ničím vymyká od výše zmíněné předchozí filmové série a to jak šablonou děje, humorem, atmosférou a celou svou okázalostí. Ale jo, sem tam se dá něčemu zasmát, ale jinak raději nad tím nijak moc nepřemýšlet. Žánrově by se to dalo zařadit mezi romantické komedie, avšak takové nenáročné letní a skutečně odpočinkové. Nostalgie jako řemen z toho až neskutečně září, čímž dnešní mladou generaci těžko něco takového osloví. Škoda malého prostoru Michaela Winslowa v jeho imitacích všelijakých zvuků, kterými se proslavil v americké sérii ´Policejní akademie´. Sice další námětová vykrádačka, ale alespoň by bylo (snad) více legrace. Snímek tedy ani dnes nijak zvlášť po divácké stránce, hlavně u starší generace, neuškodí, ale noví diváci nechť od toho raději nic výrazného neočekávají. ()

zigy 

všechny recenze uživatele

V úvodu vás sejme Vinnetou (opět Fišer po letech) hledající nového Oldu Shaterhanda, a slibně se začne rozvíjet dobrodružství tří týpků, kteří se s ničím moc nepářou....(dabing skvělí Oliva a Zahajský). Jenže ouha, najednou se tam začnou množit situace, které nejsou moc vtipné a je jich čím dál víc....humor tak postupně doputoval na úroveň tyrolských erotických komedií, zde ovšem bez erotiky, a spadlo to až na dvě hvězdy, škoda.... ()

Galerie (13)

Reklama

Reklama