Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Tři přátelé - Walker, Ricky a Schmidgruber - se na jedné křižovatce setkávají s pohádkově krásnou dívkou Rosi, které se právě porouchalo auto. Samozřejmě se jí snaží ihned pomoci. Za poskytnutou pomoc zve Rosi své nové přátele na návštěvu do svého bytu. Všichni tři se předstihují v poklonách krásné hostitelce. Následuje noc plná šampaňského a vášně. Po nějakém čase dostávají dopis, kde jim Rosi sděluje, že je těhotná. Kdo z nich je ale oním šťastlivcem? Společně začnou shánět peníze, aby dítěti zajistili budoucnost. A to se bez zmatků určitě neobejde. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (55)

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Něžní zmatkáři jsou klasika. Můžu je pořád, i když s většinou zdejších uživatelů zřejmě nebudu souhlasit. Nevím, co jim ale na této komedii vadí. Je pohodová, není na ní nic trapného ale asi je z Německa. Německý filmy totiž nosily dlouhej čas špínu a já vlastně nechápu proč. Jestli to bylo za ty filmy pro mladý, co se tu točili taky, tak bych klidně mohl říct, že český filmy taky stojej za pěkný hovno. ()

Tosim 

všechny recenze uživatele

Ale tři hvězdičky jenom kvůli Pierru Bricovi a jeho několikaminutové, ironicko-heroické roli...ta je zajímavá. Ostatní za moc nestojí. TENHLETEN CHLAP SE HODÍ NA ROLI OLD SHATTERHANDA ASI JAKO JÁ NA RAMBA! ;-) ()

Enšpígl 

všechny recenze uživatele

Je třeba nezazmatkovat z mého něžného hodnocení a připravit se na nenáročnou zábavu 80 let. Když si k tomu připočtu donesené točené chlazené pivo, docházím ke konstatování, že se mnou během sledování filmu trávila čas, jak slečna pohoda, tak pan úsměv. ()

tron 

všechny recenze uživatele

Hlúpa ale celkom zábavná nemecká nostalgická bláznivá komédia... Kde sú tie časy, keď bol Thomas Gottschalk hviezdou? ()

JFL 

všechny recenze uživatele

V roce 1990, kdy to šlo na ČT, to možná byl vrchol zábavy, ale dnes to působí jako ryzí demence v hávu trapnosti. ()

B!shop 

všechny recenze uživatele

Rozhodne lepsi nez filmy o nosacich a na nemeckou komedii nadprumer. Film by se vlastne dal rozdelit do trech casti. Nejdriv baleni zensky, coz je takovy mile vtipny. Pak prace v hotelu tri kamosu, coz je vylozene komedie, protoze porad se jim neco sere a nejvostrejsi je for s veceri pro nakou babu. No a treti cast je starosti s tehotenstvim, schaneni penez a podobne. Opet klasickej problem spousty komedii, moc skutecne vtipnejch vtipu tu neni. Nicmene celej film je takovej milej a pohodovej, ze to ani zas tak nevadi. Navic hlavni trojka je fajn, Gottschalk se kroti, Winslow obcas predvede akci jak z Policejni akademie a Helmut Fischer je sice stary hovado, ale da se to. A sledovat staryho Vinnetoua je takova zvracena zabava. Lepsi 3*. ()

sud 

všechny recenze uživatele

Ty nejseš šéfkuchař, ale šéfblbec! Sympaticky cáklá blbinka se sympaticky cáklými protagonisty. 50%. ()

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Rozhodně zajímavá a povedená německá komedie. Lepší než Nosáči a to hlavně díky Michaelu Winslowovi.- "Vy ste z televize?" -" Miami Vice, pane. Německé oddělení." ()

dopitak 

všechny recenze uživatele

Sympatická trojice v hrozném scénáři. Od začátku do konce je cítit, že příprava filmu se obešla bez nápadu a není odkud brát. Původní dabing z Barrandova garantuje dobrou náladu i zkušené hlasy (Kaňkovský, Oliva a Zahajský v hlavních rolí, ve vedlejších pak esa jako Krůta, Fišer, Županič, Prager, Švehlík) a taky malý vtípek tvůrců českého znění, když v jedné replice s památníkem použili jméno dabéra Milana Macha. ()

Flego 

všechny recenze uživatele

Nemecký pokus o bláznivú komédiu sa vcelku vydaril, podivná trojka ( Gottschalk, Fischer a Winslow ) sa uchádzajú o priazeň jednej dievčiny. Príjemným oživením je Pierre Brice v úlohe "samého seba", teda Winnetoua, v úvode filmu. ()

anderson 

všechny recenze uživatele

Hlúpa komédia ? No a ? V pohode a bez hanby klesnem na jej úroveň. :-) GOTTSCHALK ako falošný exhibicionista bol výborný. Opäť ma štve iba to, že pôvodný český dabing sa zachoval, ale kolibská slovenská verzia (uvedená niekoľkokrát po revolúcii na STV) je asi stratená. (16.5.2009) ()

Kryton 

všechny recenze uživatele

Německé komedie 80.let a celkově jsou pro mě utrpení. Trapnost, kopírování Ameriky a hlavně křeč. Žaludeční křeč mě vždy místo smíchu chytá. Vedle tohohle je Slunce seno oskarová komedie. ()

frashmaker 

všechny recenze uživatele

Tohle byla typická německá reakce na americké taškařice. V tomto prostředí však vyznívá spíše směšně a s německými "neherci" je to ještě trošku horší. V pozdním večeru a v ospalostní otupělosti však dokáže příjemně udržet standartně dobrou náladu a v tom vidím její jediný smysl. Když jsem byl opravdu hodně malý, tak jsem se tomu asi smál víc.. ()

mysiak odpad!

všechny recenze uživatele

Idiotská blbosť, ktorá bola natočená v Nemecku, absolútna hlúposť, nechápem ako sa sem dostal ten čierny z Policajnej Akadémie, ale aj Thomas Gottschalk tu hrá...ale stále je to blbosť... ()

vesper001 

všechny recenze uživatele

Na úvod je nasazena vysoká laťka, která se ale pak už nepřeskakuje, jen se kolem ní bláznivě trsá. Kdo chce od zmatkářů víc, nebude mít z filmu nic, ostatní se pobaví. Jejich motivace… JE NĚŽNÁÁÁ! ;) ()

Reklama

Reklama