Reklama

Reklama

Sangduya, hakgyogaja!

(seriál)
  • Jižní Korea 상두야,학교가자! (více)

Epizody(16)

Obsahy(1)

Cha Sang-doo (Rain) a Chae Eun-Hwan (Kong Hyo-jin) spolu vyrůstali jako nejlepší přátelé až do svých sedmnácti let, kdy si Eun-Hwanina matka půjčila peníze od sousedů a utekla i s Eun-Hwan a jejím mladším bratrem pryč z města. Díky nešťastné náhodě se Cha Sang-doo dostane do vězení pro mladistvé a po návratu zjišťuje, že se ho rodiče zřekli a odjeli do USA, Eun-Hwan utekla se svou matkou a ještě ho vyloučili ze střední školy. Po deseti letech se znovu střetává se svou dlouho ztracenou první láskou Eun-hwan, která učí matematiku na střední škole. Ve snaze znovu získat její srdce se Cha Sang-doo vrací zpět na školu, ale Eun-Hwan je bohužel zasnoubena s doktorem Kang Min-Sukem, který se stará o Cha Sang-doovu dceru Bori, která je v nemocnici s diagnostikovanou leukémií. Cha Sang-doo je svobodným otcem, který má Bori z „jednoho nočního stání“, když byl opilý. Díky vysokým účtům za Borinu léčbu se Cha Sang-doo stává gigolem, aby mohl platit její výdaje za léčbu. Mnoho okolností brání Cha Sang-doovi a Chae Eun-Hwan být opět spolu. (Dragoni)

(více)

Recenze (3)

Zíza 

všechny recenze uživatele

Přiznávám se, že nejsem příznivcem Raina ala herce (ačkoliv tady občas zahrál dobře). První asi tři čtyři díly mě absolutně nebavily a měla jsem co dělat, abych se donutila to dokoukat. Tak nějak jsem měla tušení, jak to všechno dopadne a jak se to všechno vyvrbí, ale říkala jsem si, že takovouhle cestou scénáři jít nemohou. Bum, prásk - mohou. Příběh je vystaven na spoustě klišé - ale to nevadí, i s klišé se dá žít. Ale nudila jsem se, zvraty byly takové umělé, všechny ty nedorozumění také a příběh je předvídatelný, což nevadí, když vás to baví, když vás seriál pohltí. Mně se to nestalo. Ale pokud máte rádi Raina, tak směle do toho, protože tady ho uvidíte v tolika variántách, že každá fanynka musí být uspokojena - mně stačí s ním jen tančit. Nadšená z tohodle dorama opravdu nejsem. Přeloženo. ()

Dragoni 

všechny recenze uživatele

Sang Doo! Let's Go To School - režie : Lee Hyung Min, producent The Snow Queen; (상두야, 학교가자! ; Sangdooya, hakgyo kaja!) je Romantickým Komediálním Dramatem, které mi trošku připomnělo Koizora. Po hereckém debutu Raina v seriálu Pul hauseu, kde jsem se s Rainem setkal poprvé a zároveň si ho oblíbil . Začátek seriálu nás zavede do Sang Doo-ova dětství a středoškolských let, kdy byly s Eun-hwan víc než jen dobrými přáteli a spolužáky. Postupem času se divák dozvídá Sang Doo-úv životní příběh plný nenaplněné lásky, zklamání a bolesti, který je podán hodně vřele a netlačí na pilu, velkým zpestřením je postupné "vybavování si vzpomínek z minulosti" téměř u všech hlavních postav . Seriál rozvíjí hned několik dějových linii a už zmiňovaných lidských osudů, které jsou "vybarvovány pomocí vzpomínek", další věcí která stojí za zmínku je Cha Sang-Doo-vo jednání v roli Gigola, Otce, Pracanta, Studenta, Zamilovaného mladíka a přítele Min-Suka !!! Spoiler !!! Prvních 10 dílu je podáno dosti nenásilnou formou, kde komediálnosti a roztomilosti je víc než dosti a každý vážnější okamžik je vyřešen s úsměvem ve tváři pro diváka. Pokud jsem u Pul hauseu chválil hudbu tak u Sang Dooa byla zase o něco lepší ♫ OST (My Love) ♫ . Od 11 do 16 dílu jsem se nestačil divit a takový to konec jsem rozhodně nečekal, další ze seriálu kde " Láska na sebe nechala, až moc dlouho čekat ", ovšem i posledních 6 dílů je naprosto okouzlujících. 85 % ()

Galerie (4)

Reklama

Reklama