Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Frank a Xaver jsou zaměstnanci patzentového úřadu v roce 2036. Mají neustále problémy s nepříjemným šéfem Dr. Kneitzem. Jednoho dne přijde vynálezce zaregistrovat stroj času a oni vymyslí geniální plán, jak se svého šéfa zbavit. Chtějí použít stroj k cestě do minulosti a zabránit těhotenství šéfovi matky... (oficiální text distributora)

Recenze (33)

Tommassi3 

všechny recenze uživatele

"Myslím, že to byla kdysi Miss Československa.." A já slyšel, že tohle bejval kdysi u nás docela hit !! Tak jako tak tohle skutečně nebude můj (Gott)schall(e)k kávy.. Obludná západoněmecká filmová scifiestrádička už podruhé se Strejčkem Jedličkou Winslowem jako raritou a Davidem Hasselhoffem, co se sem kupodivu připletl mezi Knight Riderem a Pobřežní hlídkou.. ()

#47 

všechny recenze uživatele

Vadí Vám váš protivný šéf?...vraťte se do minulosti a zabraňte jeho zplození...s prvním dílem má tahle Sci-fi komedie společné jen trio hlavních hrdinů, ale styl humoru zůstal na stejné úrovni a vzhledem k tomu že jsem se v ději dokázal v pohodě zorientovat tak v deseti letech...nemyslím si že je tenhle film nějak zmatený nebo snad přehnaně zamotaný :-). ()

Reklama

Grimaldi 

všechny recenze uživatele

Další film co mi vždy zvedne náladu.Je hloupí,ale zároveň úžasně uklidňující.Naše trojka hraje úplně jiné postavy,začátek se odehrává v budoucnosti ale rychle se dostáváme do roku 1988.Lokace nádherného Gran Canaria,doprovázena báječně se hodící tehdejší hudbou,pro úvod zvolená skladba Only a fool od Strangeways a pak v průběhu filmu a hlavně na konci When the feeling comes around od Robin Lee jsou zkrátka božské. .Hlavní pro mě ale je, když Gottschalk přebere dívku Hasselhoffovi a pak s ní zažívá příjemné okamžiky,vždycky jsem mu záviděl.Jediný důvod ke čtyřem hvězdičkám je pro mě část filmu v budoucnosti,to mi kazí ten výsledný dojem tohoto uvolněného snímku.Přesto si ho vždy rád pustím. ()

peetriss 

všechny recenze uživatele

Úvodní titulky dávaly znát, že stojím na začátku blbiny, možná však zábavně ulítlé blbiny - minuty následující ukázaly, že jsem se krutě mýlil! Zmatené a humorně sterilní. Michael Winslow v Policejních akademiích svými zvuky a skřeky bavil, opakovaný vtip však přestává být vtipem - nezdařile recykluje sám sebe, a už nudí. ()

MickeyStuma 

všechny recenze uživatele

Budoucnost, patentový úřad a velice přísný šéf. Jednoho dne je přinesen stroj na cestování časem a dva zaměstnanci se rozhodnou letět do minulosti zabránit matce jejich šéfa, aby otěhotněla. A tak je to jasné. Pokud byl snímek 'Dva nosáči a video’ odpovědí na americký počin 'Videodrom’ či 'Něžní zmatkáři’ na francouzský 'Tři muži a nemluvně’, tak tento druhý snímek o zmatkářích je odpovědí na slavný film 'Terminátor’. I když určité náznaky vzoru předchozího snímku dle zmíněného francouzského filmu jsou patrné taktéž. Opět nostalgie jak vyšitá podpořená módní přehlídkou a soundtrackem pop music své doby. A opět také snaha o komediálnost a parodii v nevýrazném pomalém tempu, ve kterém se vtípky, jako obvykle, poněkud ztrácejí. Určitá místa však ale alespoň mírný úsměv na tváři přeci jen vyvolají. Buď jak buď. Snímek je již na dnešní dobu nevýrazný, ale na druhou stranu se v humoru netlačí na pilu a tak nic nevyznívá křečovitě. Jako zajímavost dnes vypadá role svůdníka, kterou si střihl David Hasselhoff. Dokáže si někdo v dnešní době představit někoho, kdo takto k ženě hovoří? Druhý a poslední film o něžných zmatkářích je tedy ve znamení sci-fi komedie, stejně jako poslední snímek o dvou nosáčích. Nic extra od toho nelze očekávat, ale jako jednoduchý, odpočinkový a dejme tomu i něžný film nemůže být vhodnější. ()

Galerie (4)

Reklama

Reklama