Reklama

Reklama

Sekai no chûshin de, ai wo sakebu

(seriál)
  • Japonsko 世界の中心で、愛をさけぶ (více)

Recenze (3)

mi0 

všechny recenze uživatele

Ak nemáte radi citové vydieranie, tak na tento seriál zabudnite. Ak ho máte radi, no ste povahovo slabší, mali by ste naň takisto zabudnúť. Ak som seriál Beautiful Life považoval za jeden z najdojemnejších, čo som videl, Crying Out Love, in the Center of the World je v tom pomyselnom rebríčku na prvom mieste. Už v prvej časti sa dozviete, o čom celý príbeh asi približne je, takže scenáristi sa nemuseli trápiť so žiadnymi prekvapeniami a rovno sa zamerali na týranie diváka... .. . ()

Florfila 

všechny recenze uživatele

Nee, nedokázala jsem s hrdiny soucítit. Byli mi vzdálení a vůbec jsem nebyla schopná se na ně napojit. Proto mě velice fascinuje tak vysoké hodnocení. Mě to připadalo jako citové vydírání a zbytečně moc velké tlačení na pilu. ()

Reklama

Tyckin 

všechny recenze uživatele

Velmi emotivní zážitek, ale divák je na vše předem připraven, takže žádné šoky se nekonají. Film už jsem viděl před lety a příliš si ho nevybavuji, ovšem forma seriálu je na toto téma určitě vhodnější, nabízí dostatek prostoru pro obě dějové linky. Haruka je nádherná a zábavná (dokud to jde) a celkově jde o milé a dost poetické pojednání i lásce, životě i smrti. Především ale pak o (ne)schopnosti zapomenout na minulost a žít současností či nabízející se budoucností. Některé city jsou však tak hluboké, že se nedají jen tak zahnat ani po mnoha letech. Ovšem ztráta může pro člověka znamenat i nález něčeho nového. ()

Zajímavosti (3)

  • Kvôli hlavnej úlohe si Haruka Ayase nechala oholiť hlavu a začala rapídne chudnúť. (suhami)
  • Ayase Haruka bola vybratá zo 723 dievčat, ktoré sa zúčastnili konkurzu na hlavnú predstaviteľku. (suhami)

Reklama

Reklama