Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Půvabná milostná romance o osiřelé dívce žijící v zámožné rodině a mladém dělníkovi, který přijel do Ameriky na čas ze Švýcarska a jejich veliké lásce a překážkách, jež se jim stavěly do cesty. Příběh se odehrává na začátku 20. století v New Yorku a vrcholí o vánočních svátcích. (oficiální text distributora)

Recenze (3)

Evis 

všechny recenze uživatele

Už je to moc a moc let, co jsem tento film viděla v televizi, ale živě si vybavuji, jaký dárek z lásky si Beth a Rudy dali... ()

Austen 

všechny recenze uživatele

Taky si to pamatuji jen jako střípek z dětství, ale kouzelný. Vánoční příběh vycházející ze známé povídky O. Henryho (The Gift of the Magi - nevím přesně, jak přeloženo do češtiny). Každopádně film u nás běžel pod názvem Dar lásky. Je to na O. Henryho hodně romantický příběh pojednávající o lásce mezi dvěma lidmi z rozdílného sociálního zázemí. Beth je sirotek, ale vychovávaná v bohaté rodině, která jí připravila vhodný sňatek. Rudy je chudý přistěhovalec, který musí tvrdě pracovat, aby pomohl rodině. Své manželství si vyvzdorují a vše vrcholí v okamžiku, kdy si chtějí tito dva dát ten nejkrásnější vánoční dárek. Beth nemá už nic než své krásné dlouhé vlasy a Rudy má krásné hodinky (cibule) bez řetízku. Co bude jejich dar lásky? ()

lake-lake 

všechny recenze uživatele

poprvé a naposledy viděno v televizi tuším v roce 1988. zimní příběh s kouzelnou atmosférou, kde se o své hrdiny opravdu bojíte, a nakonec vám vůbec nevadí, že oba dárky jsou zcela nepraktické ... ()

Reklama

Reklama