Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Film byl natočen podle skutečné události. Trevor, který je veteránem z Vietnamské války, je pronásledován nočními můrami z minulosti. Projíždí Texasem, aby našel své místo na zemi. Bohužel neví, že jeho největší noční můra ho teprve čeká. Jeho cesta je náhle přerušena. Setkává se tváři v tvář s psychopatickou rodinou, která žije na ranči Hill Country. Na ranči, který spoustu lidí navštívilo, avšak už ho nikdo nedokázal opustit. (LIVINGDEAD)

(více)

Recenze (77)

Slasher 

všechny recenze uživatele

Exploitation jdoucí ve stopách 2001 MANIACS, TEXAS CHAIN SAW MASSACRE a kupy dalších, jenže tohle je po všech stránkách slabý odvar. Kdesi na prdelní samotě v Texasu to má ošéfovaný (další) svérázná 'rodinka' (rozkazovačná mrcha, retardovanej buřt majitel, iniciátor, hrozivej hromotluk a další), která chytá tuláky a nutí je makat u sebe na miniranči. Kdo neposlouchá ten se to brzo naučí, většinou pomocí elektrošoků nebo oprátky. Ač je to stokrát ohraný, nezní to zase tak špatně, jenže jak říkám - slabý odvar. Ono i kdyby všechno stálo takhle za hovno, ti burani by to mohli vytáhnout ze sraček, jenže na to nejsou dostatečně over the top. Nebo s trochou štěstí násilí a nechutnosti, jenže v tom dojde vlastně jen na pár 'gumových' končetin, který zapůsobí možná tak na dítě. Bohužel. Jak jen se do toho dostal ten Hopper s Madsenem.. ()

Flipnic 

všechny recenze uživatele

Vykrádačka celé ředa "buranských horrorů", která neměla ani pořádnou strukturu děje. Postav byla sice spousta, ale nevýrazné až trapné. Občas to sice bylo docela brutální, to uznávám, ale nic tak strašného se tam nedělo ... V podstatě dost nuda, trochu drsnější exploitation horrůrek pro "neznalé" publikum ... Nic moc ... ()

Faustka 

všechny recenze uživatele

Rodina Brodericků je škálou všemožných patologických povahových rysů. Jeden je krapet opožděnej,ale vlastně to s ostatníma jenom tak koulí a uši má pořád našpicovaný. Ten další "Junior", je takový velký dítě, co si hraje na kápo s elektrickým bičem pořád při ruce, ta šeredná ženská(chtělo by to nahodit make-up), která tam všechny furt peskuje, jeden přicmrdovač, kterýmu dali funkci a už si myslí, že nad něj není... Různý ztroskotanci pochytaný v okolí na tyhle parchanty makaj a jsou rádi, když dostanou kus žvance a mají se kde vyspat, ale jakmile nějak z nich odmítne poslušnost, tak ho zabijou, jako zatoulanýho psa a rozporcujou prasatům a nejen těm...tak bacha bezdomovci, máte to spočítaný. ()

Arkos 

všechny recenze uživatele

Poté co jsem shlédl Život zvířat jsem si pustil Farmu smrti a vůbec to nebylo špatný. Jedná se o další z řady podobných hororů, ale, dle mého, je tento jedním z těch lepších. Film má spád a atmosféru a vraždící rodinka je zcela odpovídající tomuto žánru. Jediné co mě trochu zklamalo,byla role hlavního hrdiny, protože od veterána vietnamské války bych možná čekal trochu víc, než se jen schovávat v ....... . Na druhou stranu je pravda, že jsem se díval na horor a ne na Ramba. Takže pro mě v každém případě byl tenhle film příjemné překvapení a kdo nemá rád horory, ať se na něj nedívá. ()

666teen 

všechny recenze uživatele

Historka z ranče na zpracování bezdomovců, která je dějově roztříštěná jako lebka po zásahu brokovnicí. Schovka v plné latríně už vážně není vtipná a bez dalšího Burana JR bych se klidně obešel. ()

Ruut 

všechny recenze uživatele

Burani, krev, nahota (toršinku), mučeníčko, debilkové, maniaci, levné gore .. kolik jsem už takových filmů viděl ... Tohle celkem šlo, ale originalitu ani napětí fakt nečekejte. ()

Frajer42 

všechny recenze uživatele

Docela solidní čistokrevné céčko. Jedna strašně hodná rodinka potřebuje pracovní sílu na svůj ranč, tak si chytá tuláky, kterým dokonce za odvedenou prácičku dává najíst. Docela však dbají na disciplínu a přiměřenými tresty trestají neposlušnost. Jako bych už všechno z tohoto filmu viděl jinde. Ovšem v lepším provedení. 2* a to si připadám hodně mírný. ()

Oktavianus 

všechny recenze uživatele

Polovičaté hodnocení polovičatému filmu. Ono to nebylo špatný, ale v každém ohledu zůstala Farma smrti na půli cesty - násilí, buranskost buranů, drastické momenty (a vůbec všechny záběry, tvůrci se sice snažili šokovat, ale vlastně nic neukázali. Vrchol je vrážení nože do nohy, přitom třeba jen ze znásilnění té posluhovačky šlo vytěžit mnohem, mnohem víc), nedořečená legenda o Hoboken Hollow v úvodu, nesmyslnej závěr. Navíc když jde o život na první pohled nesympatické bandě tuláků, měl jsem výrazně větší problém komukoli fandit, než kdyby na farmě drželi prsaté studentky, že jo. Závěrečná "pointa k zamyšlení" o tom, co všechno jsou lidé schopní vydržet, když nemají jinou alternativu, je sice zajímavá, ale na celovečerní film hrubě nestačí. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Tento průměrný slasher dokáže na začátku hodně navnadit, ale postupem času začne nudit a přestože se zde najde hned několik velice zajímavých pasáží, tak nelze přehlédnout prkenné výkony některých aktérů a okopírované scény. Navíc to nejlepší se odehraje v první půlhodině. Každopádně Farmu smrti neodsoudím k zatracení jen rozhodně nebude patřit mezi moje nejoblíbenější filmy. Klidně vám ho doporučím, ale nečekejte žádné velké zázraky. ()

Karamanlis 

všechny recenze uživatele

Nízkorozpočtový hixploitation, ktorý nedokáže divákovi ponúknuť nič, čo by predtým už aspoň 100x nevidel... Otrepaný príbeh, menšia dávka gore a amatérski herci, medzi ktorými sa na moje menšie prekvapenie objavujú aj nadsluhujúci Dennis Hopper a Michael Madsen, ktorý je v posledných rokoch ochotný prijať naozaj hocijakú rolu.. ()

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Některé příběhy můžete prožívat pořád dokola a pořád budou bavit, některé už podruhé nudí. Tohle je kompilace takřka všeho buranského, co jste již mnohokrát viděli, v té nejsterilnější a nejinstantnější podobě, jaká vás může napadnout, které nepomůže ani vcelku zajímavé herecké obsazení (od bratra Tori Spelling, přes již tradičního Hopera a Madsena až k vždy úžasné Lin Shaye). Vcelku nuda bez jakéhokoliv pokusu o něco zajímavého, originálního a dosud neviděného. ()

ARI50 

všechny recenze uživatele

Další pokus jak nalákat lidi mezi psychopatickou rodinu se kterou bych si dal kafe pak je proliskal a odešel. ()

matestlust 

všechny recenze uživatele

Celkem pěkný nápad,ale zatraceně nevyužitej...Gore scény nedotažené do konce(na což si u filmu tohoto ražení hodně potrpím).Záporáci nebyli dostatečně uchylný,klaďasové zase až moc ulízaný...Škoda toho,jinak by šlo učitě o moc pěknej exploitation,-na kterej je určitě nejvíc naběhnuto...2.5 * ()

duklak2 

všechny recenze uživatele

Na tomto filmu je zajímavý jen obal DVD. Jinak vás nepotěší nic. Herci se topí v prachbídném scénáři. Já si kupoval snímek s určitými nadějemi, které asi po deseti minutách vzali za své. Po zhlédnutí pátrám ve své paměti, ale naštěstí tento film v ní uložen nezůstal. To je snad jediný klad, za což autory chválí, i když seznámit bych se s nimi tedy nechtěl:-) Dobří lidé to asi nebudou, když dokáží stvořit takovouto zrůdnost. ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Na tých ,,hillbillies,, fakt niečo bude. Každý podobný snímok opierajúci sa o titulok ´´podľa skutočných udalostí´´ má za postavy týchto vidlákov Spojených štátov amerických. X-tá variácia na to isté, kde odporný šupáci terorizujú nevinných ( tentoraz, ale podobne odporných šupákov ). Postavy v podaní Madsena, Hoopera a Carradineho ( Roberta ) sú tu do počtu, vlastne sa o nich príbeh takmer vôbec neopiera a ide vlastne len o marketingový ťah. ()

TomX2 

všechny recenze uživatele

Hoboken Hollow je podpriemerný horor, ktorý si berie niečo od každého známejšieho hixploitation hororu. Žiaľ, presadiť sa mu niekde medzi nich nedarí, za čo môžu neveľké peniaze, úplne prázdny scenár, nudní vrahovia alebo zlí herci. Tento film klady má, avšak priemerné gore len tak nevystrieda isté kvality, ktoré tento film postráda. Niektorí diváci na tom možno niečo ocenia, ale ja som ostal nezaujatý a film ma vôbec nebavil. ()

Vyrida 

všechny recenze uživatele

Tak to zase byl film teda. Nechci tvrdit, že by byl špatně natočený, ale už po zhruba půl hodině jsem ho měl plné zuby. Neustále opakování podobných frází, podle mě naprosto stupidní scénář bez nějaké pořadného dramatu či postavy, které bych mohl držet palce. Byl to chaos, který bych nenazval v žádném případě horrorem a nejraději mu vymyslel nějaký nový žánr od synonyma slova NUDA. ()

Reklama

Reklama