Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Film byl natočen podle skutečné události. Trevor, který je veteránem z Vietnamské války, je pronásledován nočními můrami z minulosti. Projíždí Texasem, aby našel své místo na zemi. Bohužel neví, že jeho největší noční můra ho teprve čeká. Jeho cesta je náhle přerušena. Setkává se tváři v tvář s psychopatickou rodinou, která žije na ranči Hill Country. Na ranči, který spoustu lidí navštívilo, avšak už ho nikdo nedokázal opustit. (LIVINGDEAD)

(více)

Recenze (76)

blackJag 

všechny recenze uživatele

Primitivní filmařina ve službách buranského hororu. A když burani, tak z Texasu. Špatná režie, špatný střih, hrozné herecké výkony, otravný hudební doprovod. Není to poprvé, co se ptám, jestli má Madsen zapotřebí štěkat v takových srágorách, které ani nálepka "podle skutečných událostí" nemůže spasit od věčného zatracení v nejnižších stupních filmového pekla, ale asi nemá stání, plantážník zatrolená. O Hopperovi radši nemluvit. Co se týče účasti dalších známých hereckých jmen, syna Seana Conneryho a sestry Michelle Pfeifferové, těžko říct něco pozitivního, proto v úctě pomlčím. 15% ()

Slasher 

všechny recenze uživatele

Exploitation jdoucí ve stopách 2001 MANIACS, TEXAS CHAIN SAW MASSACRE a kupy dalších, jenže tohle je po všech stránkách slabý odvar. Kdesi na prdelní samotě v Texasu to má ošéfovaný (další) svérázná 'rodinka' (rozkazovačná mrcha, retardovanej buřt majitel, iniciátor, hrozivej hromotluk a další), která chytá tuláky a nutí je makat u sebe na miniranči. Kdo neposlouchá ten se to brzo naučí, většinou pomocí elektrošoků nebo oprátky. Ač je to stokrát ohraný, nezní to zase tak špatně, jenže jak říkám - slabý odvar. Ono i kdyby všechno stálo takhle za hovno, ti burani by to mohli vytáhnout ze sraček, jenže na to nejsou dostatečně over the top. Nebo s trochou štěstí násilí a nechutnosti, jenže v tom dojde vlastně jen na pár 'gumových' končetin, který zapůsobí možná tak na dítě. Bohužel. Jak jen se do toho dostal ten Hopper s Madsenem.. ()

Reklama

Arkos 

všechny recenze uživatele

Poté co jsem shlédl Život zvířat jsem si pustil Farmu smrti a vůbec to nebylo špatný. Jedná se o další z řady podobných hororů, ale, dle mého, je tento jedním z těch lepších. Film má spád a atmosféru a vraždící rodinka je zcela odpovídající tomuto žánru. Jediné co mě trochu zklamalo,byla role hlavního hrdiny, protože od veterána vietnamské války bych možná čekal trochu víc, než se jen schovávat v ....... . Na druhou stranu je pravda, že jsem se díval na horor a ne na Ramba. Takže pro mě v každém případě byl tenhle film příjemné překvapení a kdo nemá rád horory, ať se na něj nedívá. ()

duklak2 

všechny recenze uživatele

Na tomto filmu je zajímavý jen obal DVD. Jinak vás nepotěší nic. Herci se topí v prachbídném scénáři. Já si kupoval snímek s určitými nadějemi, které asi po deseti minutách vzali za své. Po zhlédnutí pátrám ve své paměti, ale naštěstí tento film v ní uložen nezůstal. To je snad jediný klad, za což autory chválí, i když seznámit bych se s nimi tedy nechtěl:-) Dobří lidé to asi nebudou, když dokáží stvořit takovouto zrůdnost. ()

lennyd 

všechny recenze uživatele

Když se jen tak touláte krajinou, a nevíte co bude zítra jíst a spát, přijde vám nabídka k práci na malé farmě téměř jako zázrak. Jenže - majitelé farmy nejsou žádní dobrodinci - a naopak, si ze všech okolocestujících tuláků vytvářejí levnou pracovní sílu. Tvrdá práce, málo jídla, nelidské podmínky, tresty - to je vše na denním pořádku. A jakmile se někdo začne bouřit, udělá se s ním krátký proces... Takovéto filmy mám docela rád, a jsem ochoten překousnout i lecjakou nelogičnost. Jenže čeho je moc, toho je příliš - a autoři do Farmy smrti narvali úplně všechno, co kde viděli a mysleli si že to bude fungovat. Ale ono ne - příběh je hodně nudný (chvilkama jsem usínal), postavy se chovají totálně debilně (a to na obou "stranách" řeky) - semtam se z hodného stane zlý, případně ze zlého hodný (samozřejmě to taky pak odnese), herecké výkony se limitně blíží k nule (hodně tomu pomáhal i český dabing, který taktéž nikterak neoslnil). Ach jo.. ()

Galerie (20)

Zajímavosti (1)

  • Ve scrabblu se nachází i slovo "Redrum", pozpátku "Murder", v překladu "vražda", čímž film odkazuje na horor Osvícení (1980). (t.mon)

Reklama

Reklama