Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Film byl natočen podle skutečné události. Trevor, který je veteránem z Vietnamské války, je pronásledován nočními můrami z minulosti. Projíždí Texasem, aby našel své místo na zemi. Bohužel neví, že jeho největší noční můra ho teprve čeká. Jeho cesta je náhle přerušena. Setkává se tváři v tvář s psychopatickou rodinou, která žije na ranči Hill Country. Na ranči, který spoustu lidí navštívilo, avšak už ho nikdo nedokázal opustit. (LIVINGDEAD)

(více)

Recenze (77)

mala_kea 

všechny recenze uživatele

Když to začínalo, tak jsem si říkal, že to konečně může být horor na "úrovni". Jenže asi po 10 minutách mé očekávání zkazilo pár céčkovitých scén. Navíc postav stále přibývá a člověk neví, co dřív sledovat, nebo na koho se zaměřit. Když už ty "drastické a nechutné" scény můžou být tak skvělé, tak dobře udělané, proč musí narazit na děsnou režii a ještě horší scénář ? Kamera byla naštěstí ještě na urovni, ale chlubit by se s ní také neměli.Tohle vážně nebyl dobrý tah pánů režiséru, ještě chvíli a mohli by vážně dostat šachmat.1* alespon za ty scény ()

blackJag 

všechny recenze uživatele

Primitivní filmařina ve službách buranského hororu. A když burani, tak z Texasu. Špatná režie, špatný střih, hrozné herecké výkony, otravný hudební doprovod. Není to poprvé, co se ptám, jestli má Madsen zapotřebí štěkat v takových srágorách, které ani nálepka "podle skutečných událostí" nemůže spasit od věčného zatracení v nejnižších stupních filmového pekla, ale asi nemá stání, plantážník zatrolená. O Hopperovi radši nemluvit. Co se týče účasti dalších známých hereckých jmen, syna Seana Conneryho a sestry Michelle Pfeifferové, těžko říct něco pozitivního, proto v úctě pomlčím. 15% ()

Reklama

Vyrida 

všechny recenze uživatele

Tak to zase byl film teda. Nechci tvrdit, že by byl špatně natočený, ale už po zhruba půl hodině jsem ho měl plné zuby. Neustále opakování podobných frází, podle mě naprosto stupidní scénář bez nějaké pořadného dramatu či postavy, které bych mohl držet palce. Byl to chaos, který bych nenazval v žádném případě horrorem a nejraději mu vymyslel nějaký nový žánr od synonyma slova NUDA. ()

Karamanlis 

všechny recenze uživatele

Nízkorozpočtový hixploitation, ktorý nedokáže divákovi ponúknuť nič, čo by predtým už aspoň 100x nevidel... Otrepaný príbeh, menšia dávka gore a amatérski herci, medzi ktorými sa na moje menšie prekvapenie objavujú aj nadsluhujúci Dennis Hopper a Michael Madsen, ktorý je v posledných rokoch ochotný prijať naozaj hocijakú rolu.. ()

duklak2 

všechny recenze uživatele

Na tomto filmu je zajímavý jen obal DVD. Jinak vás nepotěší nic. Herci se topí v prachbídném scénáři. Já si kupoval snímek s určitými nadějemi, které asi po deseti minutách vzali za své. Po zhlédnutí pátrám ve své paměti, ale naštěstí tento film v ní uložen nezůstal. To je snad jediný klad, za což autory chválí, i když seznámit bych se s nimi tedy nechtěl:-) Dobří lidé to asi nebudou, když dokáží stvořit takovouto zrůdnost. ()

Galerie (20)

Zajímavosti (1)

  • Ve scrabblu se nachází i slovo "Redrum", pozpátku "Murder", v překladu "vražda", čímž film odkazuje na horor Osvícení (1980). (t.mon)

Reklama

Reklama