Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Rose se po roce vrátí domů a ve stejný den v Londýně přistane UFO. Stane se z toho velký poprask. Najedou se začnou objevovat politici s nadváhou a plynovými potížemi. Rose se setká s matkou a jejím přítelem Mickeym. Jedna reportérka přijde na to, že tlustí politici jsou mimozemšťané a že lidská těla používají k zamaskování. Jackie - matka Rose zavolá na číslo, kam má volat, pokud uvidí mimozemšťana, a řekne jim, že ví, kde je. Rose a Doktor jsou eskortováni a převezeni. Na místě, kde jsou odborníci na mimozemské jevy, přijde doktor na to, že mimozemšťané chtějí ovládnout Zemi. Ale když na to přijde, je už příliš pozdě. (Varan)

(více)

Recenze (4)

Milano33 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Chybička sa vlúdila, Doctor sa prerátal a miesto toho, aby vzal Rose do jej pôvodnej časovej línie, vzal ju o rok staršieho sveta. A Doctorova reakcia na to všetko bola proste úsmevná, ten jeho netaktný humor ma skrátka baví. To sa však nedá povedať o zvyšku epizódy, počas ktorej som cítil zreteľný kvalitatívny pokles. Zápletka ohľadom pristátia mimozemšťanov na Zem vôbec nenadchla a samotný mimozemšťania vyzerali naozaj biedne. ()

kritkMd 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nedává moc smysl, ale každý si někdy kladl otázku co by se stalo kdyby vládci naší země byli mimozemšťani. Třeba miloš. No je to jeden z lepších dílů, hlavně díky vtipnosti ()

Reklama

MrMartinTm 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

K Vetřelcům v Londýně stále cítím extrémní nostalgickou vlnu a i když si jsem naprosto vědom všech nedostatků, které celý dvojdíl má, ta epizoda je prostě hrozně dobrá. Začal bych rovnou tím, jak lidsky jsou zde vykreslené postavy. To je něco, co mi u novějších dílů dost vadí, tedy fakt, jak moc seriál kašle na jakékoliv vedlejší postavy, kromě těch hlavních. A tento díl je právě ukázkový příklad toho, jak by se to mělo dělat. Rosina matka, Mickey, všechny vedlejší postavy jsou super, mají skvělé dialogy a jejich chování dává smysl (tomu i přispívá naprosto skvělá plotline o tom, že Doktor spletl nějaké nastavení TARDIS a omylem Rose přenesl o rok do budoucna, místo o den). Dále, konečně, poprvé můžu říct, že samotný děj a příběh epizody je dobrý. Pardón, ale epizoda o infiltraci mimozemšťanů do vlády, kteří se rozhodli zinscenovat mimozemskou invazi, aby odlákali pozornost lidstva a mezitím sami zaberou Zemi, to je tak strašně skvělý nápad a jeho provedení je výborné. Navíc, samotní mimozemšťané, tedy Slitheeni, vizuálně vypadají parádně, ty praktické kostýmy jsou skvělé a upřímně, jde z nich sakra strach. Epizoda má své horší momenty, třeba fakt, že Slitheeni prdí, to je prostě mega cringe a moc nechápu, proč to tvůrci zakomponovali :D Jinak ale skvělý díl. 8/10 ()

Galerie (11)

Reklama

Reklama