Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Doktor, Rose a Jack se objeví neznámo kde. Všichni si pamatují bílý záblesk světla a v tu ránu se ocitli zde. Doktor uvízl v jakési vile, Rose je součástí budoucí verze „Nejslabší, máte padáka!“ a Jack se dostane do jakési módní show. Všichni mají jediný cíl: zjistit, co se tu děje a utéct. Jsou však pod dozorem kamer a všude je plno zlých robotů. (Varan)

(více)

Recenze (3)

Milano33 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Bad Wolf je v podstate semi-prequelom k The Long Game, ale narozdiel od jeho náprotivka, sa táto epizóda správne uchopila daného tématu. V tomto prípade bol námet spracovaný veľmi kvalitne a tentokrát ešte k tomu s dávkou podarenej kreativity. Išlo o skvelú ukážku toho, že utópia sa dá spracovať aj veľmi zábavným spôsobom, nemusí to byť iba depresívne. Táto nápaditá podívaná naprieč najrôznejšími kanálmi a reláciami sa uchýlila až k Metafikcii, čo som vrelo uvítal, keďže sa v tomto žánri vyžívam. Scenár sa rozhodol vydať ešte odvážnejším smerom a našla sa tu vôľa experimentovať, čo utváralo výslednú podobu tejto zábavnej show. A dokonca v niektorých prípadoch zachádzame až k búraniu štvrtej steny, takže za mňa sa potenciál využil naplno. A záver odhaľuje prekvapivú existenciu Dalekov. ()

Reklama

malyLibor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Inu, když se rozhlédnu kolem sebe, tak co se hodnocení lidstva jako celku týká bohužel musím souhlasit s doktorem. Zajímavá epizoda ukazující tzv. reality show v jejich pravé podobě. ()

Galerie (16)

Reklama

Reklama