Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Doctor a Martha vyrazili do budoucnosti do Nového New Yorku. V téhle strašné budoucnosti se lidi snaží dostat z města Dálnici. Neskutečně zasekaná Dálnice, kde se obyčejné bytosti pohybují 10 metrů za den, skrývá strašlivé tajemství v dolních podlažích. Tam míří Martha a její únosci, protože hodlají využít „rychlého pruhu“. Doctor se k nim musí dostat... (Varan)

(více)

Recenze (4)

Milano33 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Doctor vzal Marthu do minulosti, tak teraz prišla rada na budúcnosť. Doctor jej ukázal futuristické mesto, ktoré sa zmietalo v chaosu. Námet to bol veľmi znamenitý a malo to dosť zaujímavú myšlienku. Tá idea, tá utopická predstava, že na konci metaforického tunelu sa nachádza svetlá budúcnosť, bola uchopená veľmi dobre. Nádej umiera ako posledná. A záver tomu bol živým dôkazom, bol to naozaj pekný okamžik, keď bezvýchodisková situácia náhle pominula. A keď sa Doctor rozpovedal pred Marthou o svojej bolestivej minulosti a začal skutočne poeticky opisovať svoju rodnú planétu, bolo mimoriadne dojemné. ()

malyLibor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Zvláštní díl, ale velmi zajímavý. A jsem zvědav, jak se vybarví slova dle legendy. A ač se mi moc líbila Rose v prvních dvou sériích, Martha mi zatím připadá jako lepší volba pro Pána času... určitě alespoň v případě, že bych jím byl já :-) ()

Galerie (27)

Reklama

Reklama