Reklama

Reklama

Pán času - Série 4 (2008) (série)


Planeta Oodů (S04E03)

(epizoda)
  • Velká Británie Planet of the Ood

Obsahy(1)

Doctor s Donnou se dostanou na planetu Oodů. Tam bohatý byznysmen prodává Oody ostatním zbohatlíkům. Doctor a Donna se v přestrojení vydávají za zbohatlíky, kteří také chtějí koupit Ooda. Jenže místní podnik skrývá mocnou sílu, jenž se drásá ven na povrch... (Varan)

Recenze (2)

malyLibor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Oodi mne zaujali už minule. A tentokrát bylo hezky vysvětleno, jak se z nich stali otroci a jak se jim jejich postavení líbí. Nejslabším článkem byla ovšem opět Donna, která.... prostě mi nesedí. Budu holt tuto sérii muset nějak přetrpět. ()

Milano33 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Výlet do futuristickej, ale mrazivej budúcnosti bol veľmi pútavý. Tam sa Doctor a Donna stretávajú s Oodmi, čiže mimozemskou rasou, ktorá sa nechala podmaniť korporáciou. Futuristickému ľudstvu podarilo podrobiť Oodov ako svojich otrokov a utláčali ich po všetkých stránkach, dokonca aj emócie im odňali. Tu na scénu vstupuje Doctor a Donna, ktorí svojím pričinením pomohli získať slobodu. Ten koniec bol veľmi pekný, keďže pohľad na slobodu je naozaj oslobodzujúci. Záverečnými minútami sa nesie pocit voľnosti a zadosťučinenia. I na chémiu medzi Doctorom a Donnou sa krásne pozerá. ()

Reklama

Galerie (30)

Reklama

Reklama