Reklama

Reklama

Pán času - Série 6 (2011) (série)


Vzpoura dvojníků (S06E05)

(epizoda)
  • Velká Británie The Rebel Flesh

Obsahy(1)

Malý ostrov na moři ukrývá továrnu. Tam se zpracovává kyselina, která je následně dodávána armádě. Aby nedošlo k vážným nehodám, používají pracovníci Těsto (uměle vytvořeného klona). Jenže k ostrovu se blíží bouře, která Těsto oživila. Jak ale rozeznat člověka a Těsto? (Varan)

Recenze (2)

Milano33 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Zaujímavo skĺbený stredovek s až futuristickou budúcnosťou, tak to som teda nečakal. Totiž TARDIS sa znova odklonila, tentokrát ju nasmerovala solárna tsunami, ktorá nám predviedla oku lahodiacu svetelnú show. Následne TARDIS pristál vedľa zdanlivo obyčajný kláštor, ktorý v útrobách skrýval nejedno prekvapenie. Dnukajšok nám ponúkol unikátny pohľad na ľudské klony, ktorý po solárnom zásahu nadobudli na svojbytnosti a individualite. Situácia to bola nekonvenčná a do popredia sa dostávali najrôznejšie filozofické a existenčné otázky ohľadom jestvovania, bytí a súcna ako takého. Keď sa rozhodnete aspoň trochu zapojiť mozgové závity, tak sa v tejto problematike tiež začnete tápať. A ako to už u ľudí býva, prijať inú existenciu ich samých sa stretáva skôr s tými rozpačitými pocitmi. ()

Galerie (13)

Zajímavosti (1)

  • Epizoda se natáčela na Caerphilly, druhém nejrozsáhlejším hradě ve Velké Británii, který leží asi 10 kilometrů severně od největšího města Walesu – Cardiffu. (Trajektt)

Reklama

Reklama