Reklama

Reklama

Pán času - Série 9 (2015) (série)


Žena, která žila (S09E06)

(epizoda)
  • Velká Británie The Woman Who Lived

Obsahy(1)

Anglie, 1651. Loupežník známý jako Přízrak sužuje kraj. Ale on není tou největší hrozbou, protože jeho oheň chrlící komplic skrývající se v temnotách jistě není jen pouhý člověk.  Doktor, který je na stopě mimozemského artefaktu, stane tváří v tvář následkům svého posledního činu. Konečně potkává někoho, kdo mu nedovolí utéct před tím, co provedl. Ale stane se Přízrak jeho přítelem nebo nepřítelem? (Filmbox)

(více)

Recenze (4)

Milano33 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Z bájnej vikingskej doby prechádzame do novovekého Anglicka. 17. storočie z hľadiska kulís a kostýmov bolo pekne spracované. Pomaly sa dostávam asi k najväčšiemu lákadlu tejto epizódy a tou bola Maisie Williams. Tak, tu som si Maisie ešte viacej užil, ako tomu bolo minule, keďže konečne dostala väčší priestor. Aj keď scenár bol taký všelijaký a nejedenkrát sa stalo, že došlo k nejakému tomu lapsu. Nebudem sa radšej zmieňovať o tých predvídateľných obratov v deji, ale radšej zmienim hlavnú myšlienku celej epizódy a tou bola nesmrteľnosť, ktorá so sebou prináša viacej zármutku než úžitku. Spracovanie neobmedzenej životnosti a s ňou prináležiacej obmedzenej pamäti-schopnosti bolo veľmi dobré. A menší heist som ocenil aj kvôli príjemnému striedaniu napätia s občasným humorom. ()

sirien 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Obsazení a námět výborné, ale úplně zbytečně to je rozbitý tim že se do toho rve nadbytečný monstrum - pro dobrýho scénáristu by si Doctor a Me bohatě vystačili úplně sami. ()

Reklama

Reklama