Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Bill a Doctor zamíří do budoucnosti na jednu z prvních Zemských kolonií. Nikde ani živáčka, pouze usmívající se roboti. Robot dá Doctorovi a Bill odznak, na kterém se objeví vaše současná nálada. Při prohlídce místní zahrady najdou několik lidských kostí. Jakmile roboti vycítí strach a zlost (jinou emoci než je radost), zaútočí na ně. (Varan)

(více)

Recenze (9)

Dan9K 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nápad skvělý, vizuálně super, mohla z toho vzniknout parádní mrazivá epizoda ve stylu Silence in the Library, bohužel to dojíždí na nedostatek herců, velmi prapodivném vyústění, zkratkovitosti a celkově příliš lehkovážnému tónu - jde v podstatě nonstop o život, mohlo to být strašně napínavé, ale ve výsledku jsem měl pocit, že o nic nejde. ()

PanCitron 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Hodně příjemná epizoda. Stejně jako u předchozího dílu mě mile překvapilo, jak uvolněně to celé působí a především měl člověk pocit, že skutečně se řeší příběh epizody, odkrývá se postupně záhada. Nebylo to takové to, že se to pořeší ve dvou scénách a šmitec, jak je nešvarem posledních sérií. Pár výtek bych sice měl. Trochu odfláklé finále a úvodní scéna s roboty podle mého ukázala víc než musela, ale klady stále převažují. To, že to byl vlastně jen dlouhý dialog Doktora s Bill tomu také napomohlo. Myslím, že jako druhá epizoda série to právě skvěle sedlo a docela nenásilně nám zase o trochu víc představilo Bill a zároveň neuškodilo ději. Díky tomu vlastně nemám problém, že vedlejší postavy byly jen do počtu. . Podle ukázek jsem měl dost pocit, že ten díl bude taková "vykrádačka" Beast Below. A v mnoha prvcích i byl (a to včetně onoho cliffhangeru). Přesto mám pocit, že si z toho vzali jen to nejlepší. Princip robotů, uvolněnou atmosféru a ukázání budoucnosti pro novou asistentku. Nebylo to však vůbec od věci. Hodně milé překvapení. Tahle série se fakt zatím rozbíhá překvapivě velice dobře. ()

SonGokussj 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

DW mám opravdu rád, ale toto byla změť nelogičností, blbostí, stupidního uvažování, prázdného příběhu a bez důvodu brečící hlavní hrdinka. Celý díl byl "wtf?". Mám rád, když se v DW dějí blbiny, ale tady to bylo úplně vedle. ()

Cheeter 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Hádám, že se nové složení ještě chvíli bude zajíždět, resp. že si na něj budu muset zvyknout, hádám, že ještě příští epizodu to tak bude, jinak taková klasika se zachraňováním lidstva. ()

Šimpy 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Klasická epizoda s tím správným doctorovským feelingem. Cizí planeta, roboti, požírání lidí, zvědavá společnice. Zároveň funguje i jako metaforická paralela k soudobé facebookové generaci...Pokud se na facebooku nesmějete, ostatní "kamarádi" vám to dají sežrat. ()

Milano33 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Doctor sa vydáva do futuristickej budúcnosti, kde sa stretáva s robotmi, ktorí sa vymanili z ľudskej kontroly. Išlo o pomerne dosť zaužívanú sci-fi zápletku, a preto som nebol z tejto koncepcie moc nadšený. Ani v priebehu epizódy sa to výrazne nezlepšilo, a čo je horšie, miestami som sa dokonca aj nudil. Scény, pri ktorých si museli naše postavy nasilu udržať pozitívny mentálny stav, mohli byť spracované omnoho lepšie. Miestami boli síce nepríjemné, ale obzvlášť nejaké silné mrazenie som nepociťoval, čo bola určite škoda. Základná premisa sa má tak, že títo roboti, ktorí majú udržovať šťastie, si vydedukujú, že nešťastie je treba eliminovať. Totiž identifikovali žiaľ ako nepriateľa šťastia, a všetkých, ktorí prežívali žiaľ ako problém. Na konci sa veľmi odfláknuto situácia vyrieši. ()

MiniMinion 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

O hodně slabší než první díl. Možná po druhém či třetím shlédnutí změním názor, ale napoprvé mě tato epizoda ničím neohromila. Až na pár vtípků to bylo slabé, nudné, a pokud z toho mělo vyplývat nějaké moudro, poněkud mi uniklo. ()

Reklama

Reklama