Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Doctora navštíví samotný papež. Potřebuje od něj, aby si přečetl tajný svitek „Veritas“. Musí to být právě on, jelikož všichni lidé, kteří Veritas četli, zemřeli. Proto se společně s Bill a Nardolem vydávají do Vatikánské knihovny, kde naleznou více než tajné spisy... (Varan)

Recenze (7)

Mr.Ripley 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Fanoušci opití Moffatovo do sebezahleděním (,jak znovu dokázal všechny překvapit a všechno překombinovat) skákají radostí a maestro se plácá po ramenou, jak vše zamíchal v neuvěřitelný překombinovaný guláš... znovu. Ještě že je tohle jeho poslední řada. Snad to ukončí nějak důstojně. Capaldi by si zasloužil aspoň jedno povedené a ucelené finále. ()

Cheeter 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Konečně díl, který měl grády od začátku do konce, přesně to, na co jsme zvyklý. A to to trvalo "jen" 6 epizod. Teď jen udržet nastavenou laťku. Resp., to, o čem do teď víme, by to mohlo realizovat. ()

Reklama

matolas 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Neuveriteľné, po dlhšom čase neskutočne napínavá epizóda, s hutnou atmosférou, miestami celkom skľučujúco. Iste, podobný príbeh sme videli už viac razy, ale to spracovanie... Desiata séria zatiaľ samý zázrak. ()

Milano33 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ohromujúca epizóda! Matrixovsky námet, virtuálna realita a skvelo vystavaná záhada, toto sú aspekty, ktoré utvorili finálnu podobizeň tejto brilantnej epizódy. Vysporiadanie sa s tým, čo je realita a čo je zase stimulácia, bolo excelentne spracované. A prevedenie toho záverečné twistu, že sa dej tejto epizódy odohrával v počítačovej simulácií, bolo perfektné. V takýchto momentoch, kedy došlo na matrixovsky pohltenú hyperrealitu, som pociťoval celkom slušné chladenie. A scéna, kedy tento simulovaný Doctor kontaktoval toho skutočného, bola naprosto epická. Z Doctor som bol zas a znovu očarovaný, Capaldi válí! A nesmiem zabudnúť ani na groteskné situácie s pápežom a strašidelné scény s mníchmi. Aj tie random čísla spravili silný dojem, bolo to také nepríjemným spôsobom rytmické. ()

Galerie (29)

Reklama

Reklama