Reklama

Reklama

Pán času - Série 11 (2018) (série)


The Ghost Monument (S11E02)

(epizoda)

Obsahy(1)

Doktorka se dostává se svými novými přáteli na vyprahlou pouštní planetu jménem Pustina a nechtěně se účastní mezigalaktického závodu o přežití v této nehostinné oblasti. Zvládne Doktorka pomoci dalším účastníkům vyhrát závod a tím se dostat pryč z planety? A stihne se při tom dostat k Monumentu Duchů, starému artefaktu a zároveň cílové trofeji, který by ji a její přátele mohl dostat zpět domů? (MrMartinTm)

(více)

Recenze (5)

Šimpy 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jsem vysloveně zklamanej, ani ne tak příběhem nebo tím, že bych tam pořád rád viděl mužskýho doctora, ale předvším proto, že se z nás scénáristi snaží dělat debily. Ale ne každej fanda sci-fi a fantasy je nepřemýšlivý tupec. Když Doctorka odpálí elektromagnetickej puls, tak si nadále používá šroubovák a dokonce nějaké, očividně elektronické zařízení na zobrazení map. A stále jim fungují implantované překladače. Seriously? Po odpálení emp fungují elektronické přístroje?! A když dorazí na místo, kde má být Tardis, Doctorka začne vyšilovat, jak je zklamala, i když autor závodu předtím jasně prohlásí, že se tam Ghost Monument zjevuje jednou za určitou dobu a že se tam zjeví na konci závodu...ale je přece logický, že tam nebude na vteřinu přesně, když tam parta dorazí..stačí tedy počkat. Nejen, že scénáristi dělaj debily z nás, ale i z Doctora... ()

Milano33 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

O poznanie slabšia epizóda, na môj vkus až príliš priamočiara a jednoduchá zápletka. Po celý čas sme sledovali extrémny závod, kedy malo ísť o život a smrť. Avšak toto dobrodružstvo ma ku koncu nechávalo chladným a to hneď z niekoľkých dôvodov. Postrádalo to napätie a adrenalín, ktoré by som od dobrého závodu očakával. Ďalej to obsahovalo množstvo logických lapsov. A vôbec najhoršie na tom bolo samotné rozuzlenie, kedy závodníci mali fakt detinský smiešne vyhrážky, ktorými ku podivu aj niečo reálne dosiahli. Z epizódy je jednoducho cítiť, že tomu chýba Moffat, snáď sa do budúcna scenár zlepší. Mimochodom, Jodie má skvelý akcent a pomaly sa dostáva do role Doctora. A tá reakcia Doctorovich spoločníkov, kedy prvýkrát spatrili TARDIS z vnútra, bola nesmierne chabá a trápna, až antiklimatická. ()

sirien 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Stranou toho, že je ten díl totálně o ničem a mnohde ani nedává smysl: Viděl sem ho ani ne měsíc zpátky a mám problém si vůbec vybavit o čem byl. Na to, že si u Doktora vybavuju prakticky každou jednu epizodu co sem viděl naposled dlouhé roky zpátky. ()

SimcaJB 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Je vidět, že je Doktor Who zase úplně jiný než předchozí. Dámská verze hlavní postavy mu sluší a dává mu více citu, který pro lidi bude ještě více zajímavější, když se o životě Pána času dozvíme trochu více z jeho historie a věci, které ji během předchozí reinkarnací poznamenaly. 80 % ()

Reklama

Reklama