Reklama

Reklama

Pán času - Série 11 (2018) (série)


The Tsuranga Conundrum (S11E05)

(epizoda)

Obsahy(1)

Po zasažení sonickou minou se Doktorka s přáteli dostávají do vesmírné nemocnice Tsurangy – tisíce světelných let od domova. Prvně se vše zdá být v pořádku, to ale pouze do doby, než zjistí, že na lodi pravděpodobně nejsou sami. Tsurangu totiž infiltroval mimozemský tvor Pting, který rozhodně nemá v plánu pasažéry nechat naživu. (MrMartinTm)

(více)

Recenze (6)

sirien odpad!

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

what? Tenhle díl je totální splácanina. Naprosto nesmyslný postavy a absolutní esence scénáristický lenosti - stupidní deus ex machina v podobě nekonečné série náhod co drží děj v pohybu v kombinaci s totálně debilnim a nesmyslnym monstrem a totálně pitomym dějem v příběhu bez jediné smysluplné pointy... nic v tom díle nedává smysl a všechno tam je neskutečně samoúčelný. Děti ve škole dokážou vymyslet lepší příběh. Když sem to dokoukal tak to bylo otravně zmatečný a divný a o ničem, zpětně mi to přijde jako urážka libovolného aspoň trochu inteligentního diváka. ()

albionlady 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ašpirant na jednu z najhorších epizód DW ever. Hrozná hudba, cez ktorú poriadne nebolo počuť nekonečné dialógy postáv, nezaujímavý mimozemšťan, jednotlivé scény pôsobili trhane, akoby na seba ani nenadväzovali. V novej sérii (ktorá mi, mimochodom, prvé 3 epizódy pripadala veľmi vydarená) mi prekáža aj kamera -- v kuse poskakuje a iritujú ma časté zábery zblízka na tváre postáv. V tejto epizóde bolo okrem toho milión vedľajších postáv, ktoré boli pomerne zbytočné a nedotiahnuté (nepochopila som, načo bola dobrá línia s tehotným chlapom. Napadlo mi, že tesne pred napísaním scenára Chibnall pozeral film s tehotným Schwarzeneggerom a povedal si, že niečo podobné chce mať aj v Doctorovi Who). Hrozná nuda. ()

Fanda.Boukal odpad!

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Šanci sem tomu dal ale od první epizody je to utrpeni. Doctor who začal klesat už za Capaldiho ale tady narazil na absolutní dno. Doufejme že co se říká je pravda a serial se s 14 doktorem odrazí a pujde zase nahoru do úrovně prvnich 8 serii. ()

Reklama

Reklama