Reklama

Reklama

Pán času - Série 11 (2018) (série)


The Battle of Ranskoor Av Kolos (S11E10)

(epizoda)

Obsahy(1)

Doctor, Graham, Yaz a Ryan se na opuštěné lodi setkávají s Paltrakim (velitelem lodě). Paltraki obdrží zprávu od Tzim-Shaa. Pokud nevrátí ukradenou věc, začne zabíjet členy posádky lodě. Doctorův tým s Paltrakim se vydají na záchranou misi... (Varan)

Recenze (4)

Cheeter 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Návrat Stenzy jsem tak trochu čekal. A Uxové byli příjemné překvapení. Na celou sérii se jedná o nadprůměrný díl, docela dost mě bavil. Ale celkově by to byl takový průměr. ()

PanCitron 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Finále série je hodně podobné jejímu zbytku. Je to taková sázka na jistotu. Chibnall se nesnaží ukotvit něco nového do historie seriálu, jen tak nějak vede všechno k očekávanému konci a je to opět trošku zdlouhavé. Úplně takový styl mi moc nesedí, ale vlastně ani nemůžu říct, že by to bylo zlé. Ten příběh podle mého vcelku fungoval. Jen se to nějak nedokáže dostat pod kůži. A tomu Grahamovi jsem osobně většinu času tu touhu mstít se ani moc nevěřil a i když to konec víceméně potvrdil. Alespoň ta Doktorka Jodie Whittaker je zábavná. Yaz je stále trochu navíc. ()

sirien 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Po devíti předchozích dílech mě stojí hodně úsilí být trochu fér a dát aspoň jednu hvězdičku. Tradičně podesáté to je hrozně nudný - šlo by to prostřihat na půlku a nic by se nestalo. Dialogy nanic. Záporák trapnej. Zajímavý vcelku Doktroský koncept s Uxama, ale zahozenej do totálně generického a nezajímavého scénáře plnýho věcí vykradenejch z dřívějších dílů. I jako běžnej díl by to bylo hodně slabý, ale možná za 2* by to stálo, ale jako závěr série to je prostě shit. Možná tu hvězdičku nedávám ani tak z milosti jako spíš z úlevy, že je tohle utrpení už fakt konečně za mnou. Spolu s Capaldim jsme se rozloučili i s jednou celou generací skutečného Doktora. ()

Reklama

Reklama