Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Karty jsou vyloženy, Vládce je opět na scéně. Vládce společně s Danielem Bartonem plánují zničit lidstvo. To by však nebyl Doctor a spol., aby se nechali jen tak lehce porazit. Ryan, Graham a Yaz přežijí havárii letadla. Jakmile to Barton zjistí, udělá z nich veřejné nepřátele č. 1. Doctor a Ada Lovelace se dostanou ze světa zářících bytostí na Zemi roku 1834. Jak se dalo čekat, v roce 1834 se objevil i Vládce... (Varan)

(více)

Recenze (3)

Sadova302b50 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Přes některé stále přetrvávající nedostatky měly první dva díly alespoň šťávu a především velmi dobrou zápornou postavu. A pokud se bude seriál držet směru, který nám tu naznačuje, potom nová série tu předchozí převálcuje nejméně o třídu. Doufám, že se tak stane. ()

Reklama

imaginer21 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

No pane jo. Velice (ne-li převelice) příjemné překvapení. K dokonalosti tomu ještě dost chybí, ale tohle je jednoznačně nejlepší epizoda s Jodie! Ačkoliv trestuhodně ignoruje některé ze stanovených prvků novodobé doktoří ságy (a žel se nedrží ani příběhové linie; prakticky odsuzuje The Day of the Doctor ke zbytečnosti), je to konečně ten Doktor, kterého rádi sledujeme. Nové vermírné kreatury, pohyby v čase, dynamický děj, dramatická hudba (dokonce pár tónů pomrkává na Tennantovu ságu za rytmu River Songové) a hlavně pohled do duše Doktorky sražené na kolena osudem její domoviny (v téhle póze jsme Jodiinu reinkarnaci ještě nepoznali). Závěr slibuje návrat ke kořenům, snad to tedy není jen zbožné přání. ()

Galerie (24)

Reklama

Reklama