Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Doctora následuje signál z Allepa ze Sýrie z roku 1380. Na místě nalézá něco, co rozhodně nepatří do 14. století... Yaz, Ryan a Graham se snaží vrátit ke svým normálním životům. Jejich mezihvězdné cestování je však dohnalo a vybralo si daň. Yaz a Ryan se dozvídají o zvláštním muži, který jejich přátele pronásleduje ve snech a občas i ve dne. Grahama kontaktuje dívka, která je v nouzi a potřebuje jeho pomoc. (Varan)

(více)

Recenze (4)

Sadova302b50 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Kvalitou opět vzhůru, hurá. Od první minuty poutavá epizoda s pomrknutím na původní klasické díly. Má to zajímavý námět, atmosféru, napětí, švih a společníci netvořili pouze jakousi stafáž. K tomu Doktorka měla své pěkné typické momenty (včetně toho při rozhovoru s Grahamem na konci dílu). Takhle nějak vypadá pořádná epizoda. ()

imaginer21 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

A houpačka se zas zvedla do vzduchu. Tohle byl lepší díl. Nápad, zpracování, kus pohledu do duše spolucetovatelů (nechápu, že tohle tvůrci věčně opomíjejí - pak není divu, že ani jen z těch tří nikoho moc nenadchne). Určitě by dílu slušelo rozdělení na dvě části, katarze šla tak nějak do ztracena. ()

Galerie (25)

Reklama

Reklama