Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Kyberlidi jsou zpět, a tak se Doctor, Graham, Yaz a Ryan v budoucnosti spojí s odbojem. Jejich krytí však nevydrží dlouho a jsou nalezeni hlídkou kyberlidí. Kvůli tomu se rozdělí. Graham, Yaz a pár přeživších skončí na lodi kyberlidí. Ryan, Doctor a přeživší se setkají s mužem, který je zavede na lepší místo... (Varan)

Recenze (3)

Sadova302b50 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Velmi dobrý díl, který rozehraje více, než jednu příběhovou linii (vyvstává otázka, jak spolu všechno souvisí?), obsahuje pár nečekaných momentů a zároveň spolehlivě navnadí na závěrečnou epizodu. Začínám mít dojem, že se tvůrci už trochu naučilií správně pracovat se společníky. A hlavně, jistou zásadní postavu máme opět zpátky. Za mě 5* ()

Cheeter 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Opravdu tahle série se po několika slabších povedla. Propojenost děje je super a má to opět všechno trochu hlubší smysl než jenom "bezduché" cestování. Za mě rozhodně spokojenost, jen doufám, že to v posledním díle nezmrší. ()

Reklama

Vämpiriüs 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Hned na začátku je vidět, že se Kyberlidé rapidně posunuli. Létající hlavy mi poněkud připomínají spíše mix Lost Soul/Cacodémon z Dooma, každopádně je to poměrně očekávaný upgrade. Úvodní obrana Doctorovi nevyšla a navíc ho Cyberman krásně setřel. Chlapec přizpůsobený životu v postapo je hezky propracovaný až na to, když jeho vinou zabijí jeho otce a on téměř ani nehne brvou. Grahamův sarkasmus je vhodně umístěn a Yas mi v jedné scéně zněla jako Doctor. Celkově tento díl není špatný pro oddechové Sci-Fi. ()

Galerie (16)

Reklama

Reklama