Reklama

Reklama

Pán času

(seriál)
  • Velká Británie Doctor Who
Trailer 2
Velká Británie, (2005–2024), 155 h 57 min (Minutáž: 42–88 min)

Režie:

Graeme Harper, James Strong, James Hawes, Joe Ahearne, Charlie Palmer (více)

Předloha:

Charles Dickens (kniha)

Hrají:

Peter Capaldi, Matt Smith, David Tennant, Jodie Whittaker, Ncuti Gatwa, Christopher Eccleston, Billie Piper, Karen Gillan, Arthur Darvill, Catherine Tate (více)
(další profese)

Série(14) / Epizody(187)

Obsahy(1)

Kultovní seriál Velké Británie z 60. let je zpět a s ním i Doktor v nových regeneracích. Opět se prostřednictvím své časoprostorové Tardis (s podobou policejní budky) i společníků vydává Doktor na úžasná dobrodružství napříč prostorem a časem celého vesmíru a snaží se vyřešit nejednu zapeklitou záhadu, jež mnohdy způsobí nemalé problémy. Zas a znova se setkává s mimozemšťany různorodých civilizací, kteří ne vždy jsou vůči němu přátelští. Ať už jsou to Dálekové (jeho odvěcí nepřátelé), Sontarani, či jiní.
Má tak co dělat, aby sám vyvázl z malérů a zvládl situaci, aniž by přitom kdokoliv přišel o život – což se bohužel ne vždy podaří. (P. J. D.)

(více)

Recenze uživatele SonGokussj k tomuto seriálu (8)

Smile (2017) (S10E02) 

DW mám opravdu rád, ale toto byla změť nelogičností, blbostí, stupidního uvažování, prázdného příběhu a bez důvodu brečící hlavní hrdinka. Celý díl byl "wtf?". Mám rád, když se v DW dějí blbiny, ale tady to bylo úplně vedle. ()

Thin Ice (2017) (S10E03) 

Slečna "Pearl Mackie" je dle mého prostě velmi špatně zvolená hérečka. Nevěřím jí ani to afro na hlavě... Oproti minulé sezóně zatím naprosto K.O... Zlatá Billie Piper a David Tennant. I ta Impossible girl byla o dost lepší. Tahle prostě přehrává a hrozně mi to vadí :-/ Kazí to vše, co se v episodě děje... K episodě Prakticky stejná ep. jako "The Beast Below" z S05, akorát ne ve vesmíru, ale v roce 1814. Samozřejmě anglii. A samozřejmě horší, protože Pearl Mackie... ()

Knock Knock (2017) (S10E04) 

Zdá se mi to, nebo je to stále více a více stupidnější... Doctora Who mám velmi rád, ale to, co předvání v S10 je naprosto... dementní.... Peter Capaldi, David Suchet. Tito dva herci byli snad jediní, kteří byli zajímaví. Jak podepsali kontrakt, jak prchali, jak prozkoumávali, jak reagovali, všechno... je... stupidní!... Probůh. Kde jsou ty časy, kdy byly episody s Davidem Tennantem. Ach jo... I Peter Capaldi s Jenna Coleman byli velmi dobrý pár... Proč je probůh ta 10. série tak stupidní... ()

Extremis (2017) (S10E06) 

OK, toto byla velmi podařená episoda. Od začátku do konce napětí, nejasnosti, úžasný závěr. ()

The Pyramid at the End of the World (2017) (S10E07) 

Aaaaaa samozřejmě to musí něčím pokazit. Po minulé episodě je tahle chladná. Černoška je ještě protivnější než obvykle. Boha já jí nemám rád. ()

The Lie of the Land (2017) (S10E08) 

Kristova noho. Dochází mi komentáře. Vše mi připadá naprosto nezáživné, stupidní, černoška je tam nejvíce iritující člen, to je snad nejhorší companion, co jsem kdy zažil. Úplně to kazí atmosféru. A že zastřelí doktora, pro kterého předtím obětovala svět? Opravdu?!?!? Jsou zdraví?!? Stupidita... Je jak rozmazlené děcko. Peter Capaldi se snaží tuto sérii nějak pozvednout, respekt za to, ale Pearl mu to sabotuje takovým vehementním způsobem, že to není možné. Zlaté časy Rose, Donna nebo i dalších. ()

Nikola Tesla's Night of Terror (2020) (S12E04) 

Nemám ve zvyku komentovat episody. Ale zde udělám výjimku... Takto velké hodnocení (3*) dávám kvůli brilantnímu obsazení Tesly a Edisona. V okamžiku, kdy se tam objevila napodobenina doktora with no boobs a její tlupa opadu, jejíž hlavní černý protagonista (nebo protagonistka?) řekl, cituji, "proč nás vůbec najali?", šlo všechno naprosto dop***le... S episodou Doctora Who, kde to nejlepší je, když tam není doktor, je něco špatně. Jakoždo poslední 2 sezóny celkově.. Štěstí za ty dva vědce. Roli si užili. Vše ostatní trash. ()

Revolution of the Daleks (2021) (S12E11) 

Doctor(ka) sedící v Tardisu a sledující svůj "Fam" řekne: "4 minuty a budem v Osace...". Transportují se tam v Tardisu z Anglie... Už jsem v sezóně 11 a 12 viděl neskutečné šílenosti, ale co předvedli tady, to je naprostá zoufalost... Doktor(ka) vypadající, že bude brečet, všichni ji musí pomáhat, ke konci dokonce říká "Pokud bych cestovala do minulosti a změnila časovou linku, můžu s vámi získat více času"... Ten(ta) samý doktor, který opustil Rose a další, protože některé body v čase se nedají změnit... Ani nezmiňuju naprosto CRINGE výkony Mr. Biga... Nebo další vodopády nelogických věcí. Ach boha. Pryč už s Whittaker... Pryč s ní... A Chibnallem ještě víc... ()

Související novinky

Jak to vypadá s filmovým Star Trekem?

Jak to vypadá s filmovým Star Trekem?

12.01.2024

Je tomu už téměř osm let, co do kin dorazil zatím poslední filmový Star Trek s podtitulem Do neznáma. A zatímco o přímém pokračování série v hlavních rolích s Chrisem Pinem, Zacharym Quintem a Zoe… (více)

Temný případ nabírá posily

Temný případ nabírá posily

24.09.2022

Jedna z hlavních tváří seriálu Deadwood John Hawkes, bývalá hvězda seriálu Doctor Who Christopher Eccleston a nesnesitelná teta z Harryho Pottera herečka Fiona Shaw se nově připojují k obsazení… (více)

Zemřel herec David Warner

Zemřel herec David Warner

25.07.2022

Nekorunovaný král filmových „záporáků“ a britský džentlmen s neuvěřitelně plodnou kariérou, která čítá na dvě sta třicet filmových a televizních rolí - těmito slovy by se dal představit David Warner,… (více)

Doctor Who má novou tvář

Doctor Who má novou tvář

09.05.2022

Stanice BBC oznámila novou hlavní tvář slavného a desítky let běžícího seriálu Doctor Who. Titulní roli již čtrnáctého Pána času tak počínaje další sérií ztvární 29letý rwandsko-skotský herec Ncuti… (více)

Reklama

Reklama