Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Stejně jako před lety Doug Dorsey a Kate Moseleyová toužili po zlaté olympijské medaili, dnes sní o nejcennější sportovní trofeji jejich dcera Jackie. Samozřejmě také vrcholová krasobruslařka. V rozhodující jízdě se však zraní. Díky usilovnému tréninku se sice vrátí na led, zdá se však, že forma, potřebná pro zlatou medaili v soutěži jednotlivců, je pro ni nedosažitelná. Pochopí, že větší naději by měla v soutěži párů, hledání vhodného partnera však vypadá beznadějně. Jednoho dne se u pohovoru objeví Alex Harrison, s nímž se Jackie seznámila na nedávné dovolené. Problém je, že není krasobruslař a vlastně nikdy nestál na ledě. Na on-line bruslích však dokáže divy a zdá se, že přezout brusle pro něj nebude velký problém. Potíž je v tom, že on a Jackie jsou zcela odlišní, a tak se brzy na tréninkovém ledě rozpoutá bitva, kterou přiživuje nejen nezkrotný Alex, ale hlavně Jackie, která ho považuje za nespolehlivého lenocha. Její matka Kate, která má s podobnou situací osobní zkušenost, si však ví rady a hrany neustálých hádek brzy otupí. Když už to vypadá, že se pár dokonce začíná sbližovat, objeví se Alexova dávná přítelkyně Heidi a stává se hrozbou nejen pro křehký vztah Alexe a Jackie, ale také pro šanci uspět na olympiádě… (TV Nova)

(více)

Recenze (97)

Faye 

všechny recenze uživatele

Zopakovala jsem si ( pro jistotu) i „Ledové ostří“ a je to opravdu hodně podobné, outsider si poprvé obuje krasobruslařské brusle ( tady se dokonce poprvé postaví na led) a zanedlouho se ocitne na olympiádě a bojuje o zlato. A po vyjasnění …. má mě rád, nemá mě rád; má mě ráda, nemá mě ráda. Zazvoní zvonec a pohádky se zlatým kovem je konec. Doufám, že jsem toho moc neprozradila : -)). Velkým překvapením pro mě bylo, že ta protivná Káča (tedy Kate) z jedničky se změnila na tak sympatickou a chápající matku a trenérku. Manželství dokáže vskutku divy. 2,5* ()

Nathalie 

všechny recenze uživatele

Jsou chvíle, kdy se sami za sebe stydíte. Tohle pochybné dílko je nepochybný kýč. Vtíravý soundtrack, kotrmelcové nevěrohodné zvraty, scénář šitý v poklusu na koleně. nutno zapomenout, že se jedná o volný sequel ke klasickému Ledovému ostří. Souboj vkus versus krasobruslení prostě v tomhle případě vyhrál trojitý rittberger. Ačkoli kterákoli Plushenkova či Lambielova volná jízda by tenhle film zašlapala hluboko do země. Konec omluvy za guilty pleasure. ()

Dever 

všechny recenze uživatele

Soundtrack John Coda: 1. "Groove Master" - Arrow ,2. "Lauretta" - Malcolm McLaren ,3. "Love Shack" - Rosemary Butler ,4, "I've Got Dreams to Remember" - Delbert McClinton ,5. "Auld Lang Syne" - Rosemary Butler & Warren Weibe ,6. "Walking the Dog" - John Townsend ,7. "It Ain't Over 'til It's Over" - Rosemary Butler & John Townsend ,8. "Shame Shame Shame" - Johnny Winter ,9. "Turning Circles" - Jay Gruska ,10. "The Race" - Yello ,11. "Baby Now I" - Dan Reed, ()

castor 

všechny recenze uživatele

Mám rád krasobruslení a Ledové ostří (D.B.Sweeney a Moira Kelly) svého času znamenalo sympatickou sportovní romanci. Uběhlo 14 let a historie se opakuje. Opět je tu umíněný fracek, který po zranění zkouší štěstí ve sportovních dvojicích a opět s nevhodným partnerem. Mladá herecká dvojice (na ledě pochopitelně s dubléry) naštěstí disponuje slušným talentem a postupně si mě získala, zejména pak mladá Christy Carlson Romano, snaží se, co jim scénář dovolí (a toho věru není moc). S profesionálním tréninkem to sice nemá pranic společného (už jenom ta životospráva), ale příjemně se na to kouká, chemie mezi ústřední dvojicí taky funguje. Scénárista pádí dopředu, seč mu síly stačí a vše korunuje Turínskou zimní olympiádou, kdy si během finálové jízdy dokonce přímo na ledě dovolí vložit do dané sestavy nové prvky!! ()

viperblade 

všechny recenze uživatele

První díl je u mě takový malý osobní kult. Má to tempo, skvělý soundtrack, skvělé herce a nezapomenutelné finále. A právě proto se tento díl absolutně nechytá. Děj je více či méně okopírovaný z jedničky, z písniček mi žádná neutkvěla v paměti, finále bylo odfláknuté. Christy je možná kočka a Ross je vcelku pohodář, ale to je opravdu vše. Plusové body dávám za několikaminutové vystoupení Christine Lakin (Al z Krok za krokem). Celkově je Ledové ostří 2 průměrným filmem, který ničím nepřekvapí. Dá se vydržet, místy se i (trochu) pobavíte, ale kdybych to měl porovnávat s jedničkou, dal bych mnohem méně, než dávám teď. 50 %. ()

Rogue odpad!

všechny recenze uživatele

Z dějových zvratů by člověk brečel, Christy Carlson je totálně neschopná, ale člověk se docela zasměje. ()

Phobia 

všechny recenze uživatele

Zbytečný romantický cajdák pro pubošky, kostrbatě kopírující šablonu svého úspěšného předchůdce - pět rozdílů by se hledalo obtížně. Tak například neotesaného hokejistu nahradil "okouzlující" plážový playboy a zranění si přivodí ona, nikoliv on. Vzájemné jiskření nulové, žádný šmrnc. Jinak mustr zůstává totožný, akorát jaksi lacinější: co jiní tvrdě trénují od útlého dětství, v tom online bruslař dosáhne mistrovství během několika měsíců a hádejte, jestli "má mě rád, nemá mě rád" a jestli tu olympiádu vyhrají... máte jeden pokus, víc jich potřebovat nebudete. První díl mám docela ráda, ale tohle si cestičku k mé aortě neprobruslilo, už od úvodu to byl jeden řiťberger za druhým. 41% ()

Jamal 

všechny recenze uživatele

Ledové ostří 1 jsem neviděl, neslyšel a necítil....takže je vlastně dvojka pro mě originálem, který je sice taková typická slaďárna typu Hříšný tanec, ale mě se líbila, sice ne na 4 *, ale o půl méně, a proč bych taky jednou nemohl zaokrouhlit nahoru?, každopádně se mi líbili hlavní herci, takže se na to hezky koukalo a vůbec mi nevadilo, že je to prý úplně stejné jak jednička. ()

ajuska 

všechny recenze uživatele

Tady se nelze ubránit srovnání s prvním dílem, je tu dost podobných scén a stejných situací, ale ve dvojce všechno vyznívá o dost kýčovitěji a zároveň nudněji. Chybí tomu ta jiskra a atmosféra, kterou jednička měla, ačkoli to byl taky předvídatelný slaďák. ()

nash. 

všechny recenze uživatele

Slabší pokračování klasické sportovní romantiky, které se ani příliš nesnaží přijít s něčím novým. Jen vyměnilo hokejistu za in-line bruslaře a pak už pouze kopíruje výborný první díl což maskuje drobnými, občas nemotornými, úpravami, které vedou až lehce krkolomným dějovým zvratům a už tak poněkud nepravděpodobný příběh posouvají do roviny lehce absurdní a poněkud chaotické pohádky. Christy Carlson Romano si střihla protivnou Jackie s vervou a chutí, která je znát a dodává podívané šmrnc, což se o tuctově „dokonalém“ Rossi Thomasovi bohužel říci nedá. ()

WANDRWALL 

všechny recenze uživatele

Vášnivé krasobluslařky. Kolik jich jen denně trénuje několik hodin denně. A když to nejde sólo, tak zkusí sportovní páry, když nejde ani to, tak taneční. K tomu je ale zapotřebí vášnivý krasobruslař, ale udělat ho z in-line hokejisty? ()

klerik 

všechny recenze uživatele

TANEC S VÁŠŇOU+DENNÍK PRINCEZNEJ Jednotka je v podstate klasika... Dvojka však nadväzuje na vlnu moderných tanečno, športovo, korčuliarskych filmov. Okrem "klasického" klišé však obsahuje aj niekoľko dosť neuveritených scén (už vidím akoby rodičia zvládali nonstop priviazanie dcéry k v podstate neznámemu chlapovi...). Inak je to príjemný film o láske a hľadaní svojej cetsy, akých sme už videli tucty, a aké sa budú aj ďalej točiť... IMHO s korčuliarskými scénami sa moc nehrali... ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Nebýt ženské, v životě bych se na něco takové nepodíval. Když dávají krasobruslení v televizi a ona na to chce čumět, beru to jako povel k poobědovému odpočinku a celé to prospím. U tohoto pokračování jsem dvakrát usnul taky, protože mi ten příběh prostě až moc připomínal děj minulý (originál), který taky nebyl zrovna extra výbornou podívanou, ale ohraná zápletka – to je ještě horší než čekat ve frontě u kasy… ()

Jenda 

všechny recenze uživatele

Naprosté znevážení Ledového ostří, za účasti trapných amerických rádobyhvězdiček. Je to ubohé a je mi z toho špatně:(( ()

kajda.l 

všechny recenze uživatele

Stejné jako funkční 1. díl??..děláte si srandu?? Vždyť tento směšný filmový brak funguje maximálně jako útrpně přeslazená teenegerská komedie. Zde i kdyby jste chtěli nenajdete ani náznak filmu ze sportovního prostředí (v naivním prvním díle toto fungovalo), drama?? ale notak (i když ano, plakal jsem..smíchy). A navíc, nevím jak na vás, ale na mě Jackie nepůsobila dojmem čtrnáctileté dívky, přesně takový je rozdíl mezi Albertvilleskou(1992) a Turínskou (2006) Olympiádou, navíc rodiče naší "hvězdičky", kteří zazářili v roce 1992 v tomto díle vypadali na zdárné čtyřicátníky, když už film odkazuje na reálná data, mohlo by to alespoň působit reálně (postavy jsou samozřejmě smyšlené). No nic, zbytečná ztráta času. ()

ARI50 

všechny recenze uživatele

Tady se změnilo celkem dost ale to nemění nic na mojich pocitech, opět jsem viděl možná trošku horší pokračování. ()

Kamca_ 

všechny recenze uživatele

Čekala jsem, že to bude slabý, ale že až tak moc, to zas ne. Od začátku celej děj byl hodně nedůvěryhodnej. Hlavně jak se Alex naučil tak rychle na ledě. To mi přišlo fakt divný. Na jedničku to nemá ani náhodou. Dávám 45% ()

Reklama

Reklama