Reklama

Reklama

Have I Got News for You

(pořad)
Zábavný / Soutěžní / Talk-show
Velká Británie, 1990, 29 min

Účinkují:

Angus Deayton, Eddie Izzard, Harry Enfield, Alexander Armstrong, Jeremy Clarkson, Hattie Hayridge, Omid Djalili, Charlotte Church, Peter Serafinowicz (více)
(další profese)

Recenze (3)

aniiicka 

všechny recenze uživatele

Poznámky a komentáře ke zprávám jsou většinou hodně...hodně vtipné....Samozřejmě, že mě konkrétně se nejvíc líbila epizoda s Beníkem Cumberbatchem :) (Damn good shag, Round of Baskerville, komentář ke Kim Chong Ilovi...adding lol smiley face kiss kiss)...ale skvělých je jich určitě víc. Škoda, že (asi) nejsou titulky...občas něco nechytnu nebo si to vracím zpět...ale alespoň to můžu vidět na youtube. :) http://www.youtube.com/watch?v=3v3ontg9Zu4 ()

StarsFan 

všechny recenze uživatele

Britská show, která dokáže informace protkat vtipnými poznámkami a nabízí tak divákovi nejen přehled o aktuálním dění, ale i zábavu. Neviděla jsem mnoho dílů, ale když je zrovna hostem nejaká pro mě zajímavá osobnost, vždy se na HIGNfY ráda podívám. ()

Thomick 

všechny recenze uživatele

Půlka Mock the Week roztažená na celou půlhodinovou stopáž. I tak to relativně funguje, hlavně když je poblíž nějaká slavná osoba coby moderátor diskuze (Cumberbatch) - respektive jedině tehdy, protože (stálí) hosté jsou často docela slušná nuda. ()

Reklama

Reklama