Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Tučňák Cody Maverick je o hodně menší než jeho bratr Glen a jeho největší zálibou je surfování. V Mražňakově, kde Cody žije, se Codymu posmívají, ale jednoho dne se v jejich osadě slavný surfař Zeke „Big Z“ Topanga a řekne Codymu, že vítězem je ten, kdo se nenechá odradit od svých snů. Od té doby Cody surfuje ještě více a doufá, že se jednou zúčastní velkých surfařských závodů. Hledač talentů Mike Abromowitz jednoho dne, o pár let později, opravdu připluje na velrybě do Maražňákova, protože se o Codym dozvěděl, ale Cody nemůže nic předvést, jelikož zrovna nejsou vlny. Cody se nevzdává, plave za velrybou, dokud se na ní nedostane a podaří se mu i nalodit s pomocí kuřete z Polabí. Velryba dopraví Codyho s ostatními surfaři, které Mike posbíral po světě, na ostrov Penguin, kde se koná velký surfařský závod, Memoriál Velkého Z. Pro Codyho je Big Z legendou, ke které vzhlíží i po jeho smrti. Velký Z zmizel u útesů, když závodil s Tankem „Drtičem“ Evansem, který je dnes devítinásobným šampionem. Cody se záhy s Evansem setkává, ale Evans je namyšlený, hází kameny na Zekův pomník a Cody začne Zekovu památku chránit, což vyústí v souboj na vlnách, při němž se Cody málem utopí... (TV Prima)

(více)

Diskuze

MonkeyMarty

MonkeyMarty (hodnocení, recenze)

Film nebyl o surfováí a tučnácích! To si možná pletet s Happy Feet! Tohle bylo o naplnění snu!!! Kéž kdyby bylo pokračování ..

enk

enk (hodnocení, recenze)

WTF?? komu  se muzou libit surfujici tucnaci? tohle byl děs běs... nechápu, jak může někdo říct nejlepší animák vůbec...

AkrObatiX

AkrObatiX (hodnocení, recenze)

Celkem nuda. Film a surfování které je zde ukázano velmi málo a hlavní postava naprosto nesimpatická namyšlená. Jedinné co to zachraňuje je to kuře to bylo v pohodě a ještě soundtrack byl slušný.

Kutkey

Kutkey (hodnocení, recenze)

Ty soundtracky jsou úžasné, opravdu jak říká killduke jeden z nejlepších animáků.

daFrog

daFrog (hodnocení, recenze)

Být s tímto scénářem natočen hraný film, asi by dostal ztuha dvě hvězdy, ale v hlavní roli s tučňákem a jeho vysmaženým kámošem kuřetem jsem se královsky bavil. A protože všechna možná prkénka (zdolávající vodu, sníh i beton ať za pomoci větru, spádu či vlastní síly) jsou mému srdci velmi blízká, dávám plno a doporučuji všem obdobně smíšlejícím, jako totální relax, u kterého je striktně zakázáno zapínat mozek ;-)...

nses

nses (hodnocení, recenze)

Divoke vlny som videl este pred Ratatouille, ale aj tak mi svet v Divokych vlnach pada zivsi a farebnejsi / ano, v DV slnecne plaze vs nie az tak presvetlene lokacie Rat./ Da sa povedat, ze hodnotenie /graf. spracovania, animacie/ filmov je dost subjektivne, okrem toho vyplyva zo sympatii k danemu dielu a k jeho tvorcom. Vacsina 3D animakov ma svoje vlastne graficke spracovanie, ktore ho charakterizuje.V dnesnej dobe nie je problem /financie/ vyrobit supergraficky animak, ale vysledny produkt musi stale ostat animovanym filmom, proste musi dychat urcitou rozpravkovou atmosferou. Kedysi, ked som pozeral prvych pat minut Divociny, povedal som si: bleee, ale ako plynul dej bola mi ta grafika coraz viac sympatickejsia a nakoniec mi padala uzasna, vhodna pre toto dielko. Naco by nam bola postava s milionmi vlasov vlajucimi vo vetre ak by z toho bolo dalsi Final Fantasy: The Spirits Within?

Dasson

Dasson (hodnocení, recenze)

Jo jo, animáky v poslední době nějak moc žeru ........ very cool ****

nses

nses (hodnocení, recenze)

Pribeh a originalita ( aj ked natocenie sposobom dokument" je novinka), ziadna slava, ale kvalitou animacie je to urcite zatial najlepsi pocitacovy animak.

Fredy176

Fredy176 (hodnocení, recenze)

v době kdy se s "animáky" roztrhl pytel mě Divoké vlny překvapili a okozlily, už jen asi pro to že mám rád tučnáky :o)

Ragimiri

Ragimiri (hodnocení, recenze)

Velmi hezký film, neteři se líbil, půjde i moje mamka. ;) Ale u filmu označeného jako přístupný pro děti bych očekával absenci výrazu "děvka". Taková menší kaňka.

Phillo

Phillo (hodnocení, recenze)

Trailery vyzerajú vyslovene trápne a detsky... Ak bude taký aj film tak to, bohužial vyzerá na ďalšiu animovanú sračku...

AGO

AGO (hodnocení, recenze)

No tak ten trailer je neskutocny. Uplne nove ponatie ukazok na animak...teda aspon prva polovica. Ta uzasna hudba je mimochodom naozaj zo Surf's Up. Znie neskutocne dospelo som velmi zvedavy ako bude fungovat uz priamo vo filme.

Související novinky

Comeback sympaťáka Yogiho

Comeback sympaťáka Yogiho

05.10.2008

Yogiho má každý rád. Neříkejte, že ne. Pohodový medvěd s kloboučkem a kravatou žije v Jellystonském parku a jeho jedinou starostí je ukrást nějaký ten piknikový košík s jídlem a nenechat se u toho… (více)

Oscary 2008 - Výsledky

Oscary 2008 - Výsledky

25.02.2008

Zlaté sošky jsou rozdány. Samotná oscarová šou žádné úchvatné vsuvky nepřinesla, kvůli své (osmdesáté) výročnosti byla zaměřená hlavně na rekapitulaci své historie. Seznam oceněných filmů ale potěšil… (více)

Nominace na Oscara

Nominace na Oscara

24.01.2008

Více překvapení než filmoví kritici od Zlatých globů nám letos se svými nominacemi přinesli Akademici, tedy filmoví tvůrci působící v USA. Přehled filmů nominovaných na Oscara nicméně odpovídá jejich… (více)

Reklama

Reklama