Reklama

Reklama

Tam na konci světa

(festivalový název)
  • Česko Na konci světa (festivalový název) (více)
Krátkometrážní / Animovaný / Rodinný / Komedie
Francie, 1999, 8 min

Obsahy(1)

Ďaľší z kúskov Konstantina Bronzita je 2D animák o živote na konci sveta... Presnejšie o živote v chalúpke na vrchole špicatej hory. (baruss)

Recenze (21)

Matty 

všechny recenze uživatele

Jednoduše, ale účelně naanimovaný filmík “o životě na hraně“. Podobně jako bezmála kultovní Balance vychází z jednoduché premisy založené na důležitosti rovnováhy v životě. Zpracovává ji sice bez tolik patrných alegorických podtónů, zato s masivní náloží humoru, která na intenzitě nepolevuje ani během závěrečných titulků. ()

Hal_Moore 

všechny recenze uživatele

Výborný animovaný kraťas z konce světa. Stoprocentně vtipný a stejně kouzelný po celých osm minut. Chytil mne za srdce svým nádherným jednoduchým zpracováním a nepustil mne ani po skončení. Spousta celovečeráků by se mohlo přiučit. ()

Le_Chuck 

všechny recenze uživatele

Že je nakonci sveta kopec, nakopci dom a s domom taká prča, som vážne netušil. 8 minút narvaných do prasknutia vtipom, že som až plakal. Úplné peklo aj po x-ty krát! ()

Radko 

všechny recenze uživatele

Viete, čo je na konci sveta ? No predsa kopec, na kopci dom, dedko s babkou v ňom. K tomu mačka, pes a krava, čo ráno mliečko dáva. Raz do mlieka vyserie sa vták, ale to radšej nechajme tak. Dom sa nakláňa na obe strany kopca, podľa toho, či vchádza doň babka, bača, krava, ovca. Úžasná animovaná sranda ruského výtvarníka Konstantina Bronzita o dome na konci sveta. Prekvapivé nápady spoľahlivo pobavia, a je vcelku jedno či sa niekto derie práve nahor do strmého svahu alebo vzápätí letí dole. ()

Snorlax 

všechny recenze uživatele

Smát se trpícím animovaným zvířátkům je sice zřejmě dosti ohavné, ale ono to zkrátka jinak nešlo. A ta kráva vyjící na měsíc byla taky úžasná. ()

easaque 

všechny recenze uživatele

animovaná groteska s využitím gravitace ;-) Nápaditá a veselá, tak si lepší 3* zaslouží. Pobavit se můžete sami tady: http://vimeo.com/21167877 [ PŘÍBĚH: 1 /// ORIGINALITA: 1 /// NÁLADA: 3 /// ART: 0 /// STYL: 1 /// CASTING: X (3*MAX) ] ()

Rocky88 

všechny recenze uživatele

Tak tohle je naprosto famózní. Takhle jsem se nasmál jen u Borata a Žhavejch výstřelů. Zvlášť ta poslední dvouminutovka je skvělá... PS: už nikdy nebudu pít mlíčko :-) ()

Machrovic 

všechny recenze uživatele

The God (další Bronzitův film) byl podle mě lepší a hezčí. Tímto to dílko nijak nezatracuju. Kam autor na ty nápady chodí? ()

Sfinkter 

všechny recenze uživatele

Fádní život na špičce hory se s postupujícími minutami hezky vyostřuje. Skřípnutá kočka a disco fáro jsou perly, u kterých jsem se musel nahlas smát. ()

Reklama

Reklama