Reklama

Reklama

Die Hard

všechny plakáty
Animovaný / Krátkometrážní / Komedie
Rusko, 1997, 2 min

Obsahy(1)

Konstantin Bronzit paroduje akčnú sériu Smrtonosná pasca (česky: Smrtonosná past). V hlavnej úlohe animovaný Bruce Willis. (baruss)

Recenze (31)

H34D 

všechny recenze uživatele

Vcelku slabá parodie schopná vyvolat maximálně letmé pousmání. V podstatě, kdybychom nevěděli, že hlavní postavička má být Bruce Willis, nemuselo by nám ani dojít, že se paroduje Die Hard. Chtělo to jednak propracovanější animaci (resp. kresbu), větší provázanost s originálem a hlavně připomenout legendární "yippikaye motherfucker"! 4/10 ()

Dudek 

všechny recenze uživatele

Velmi primitivně nakreslený animák ocení zejména všichni kdo znají sérii Die Hard. Přesto lze však velmi snadno aplikovat toto schéma i na většinu jiných akčních filmů... ()

Hal_Moore 

všechny recenze uživatele

Animací asi nejodpudivější Bronzitovo dílo. Tady to ale vůbec nevadí, kraťas jen paroduje Smrtonosnou past a daří se mu to celkem dobře, škoda krátké stopáže. ()

Radko 

všechny recenze uživatele

Animovaná jedenapolminutová skratka, v ktorej je prostredníctvom svojráznej úpravy prvého dielu výstižne vystihnutý celý obsah, zmysel a aj nezmysel akčnej série o hrdinovi bojujúcom proti horde teroristov. ()

Deimos 

všechny recenze uživatele

YouTube/// Obsazení 6/10 Děj 9/10 Hudba 8/10 Efekty 6/10/// +zvuky, jasná parodie, -škoda že tak krátké, mohlo být více postav/// "LOL" řekl kámoš a já s ním souhlasím. Taková malá úchylná láhůdka, která vás výborně pobaví. Už dlouho jsem neviděl něco tak malého, co by dokázalo tak zlepšit náladu. Klidně si to dejte vícekrát./// Celkem 76%/// ()

pornogrind 

všechny recenze uživatele

Animovaný John McClane a jeho Die Hard shrnutá do jedné minuty. To je problém příliš krátkých krátkometrážních filmů. Na ploše 1-2 minut málokdy dokáže snímek zaujmout či pobavit. Tenhle kraťas je toho jasným důkazem. ()

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

Nepříliš zajímavá animovaná parodie na "Smrtonosnou past". Spíše bych doporučil angryalien.com kde najdete vtipnější a nápaditější videa. ()

F.man 

všechny recenze uživatele

Tak takhle začínal Konstantin Bronzit, v roce 2007 nominovaný na Oscara za krátky animovaný film? Nějak extra moc co hodnotit není ale za fajn nápad tři hvězdy ()

Bakllazaan 

všechny recenze uživatele

Opravdu jen pro zarputilé fanoušky, pro ostatní zcela nedocenitelné. Animace mohla být lepší ale zde šlo hlavně o tu bláznivou myšlenku spojit Die Hard 1,2,3 do minutové stopáže....Že to nejde? Pche. Všechno jde:) ()

Rocky88 

všechny recenze uživatele

Docela prča. Troufnu si říct, že Bronzit nakreslil a zfilmoval námět Die Hard...Příště bych uvítal třeba Komando :-)) ()

Reklama

Reklama