Reklama

Reklama

The God

  • Rusko Божество (neoficiální název)
všechny plakáty
Krátkometrážní / Animovaný
Rusko, 2003, 4 min

Obsahy(1)

Konstantin Bronzit nám ukazuje "božstvo" vo svojej zraniteľnej podobe.. Súboj "Boha" s tak ničomným tvorom ako je mucha. (baruss)

Recenze (33)

igi B. 

všechny recenze uživatele

Božínku! Jeden se až musí nebes bát, když se i božstva musí občas podrbat! Největšího pak i ducha, může zrušit prudná mucha... %-[] . . . Bzzzzzzzzzzzz... Amen! - - - K obzuku pro věrce i bezvěrce zděs: http://www.youtube.com/watch?v=93xY06Sh7FE&feature=related - - - - - (Poprvé viděno 16.12.2011 na YouTube, hodnocení 153., komentář zde s lehkým svěděním jako osmnáctý - 16.12.2011) ()

Hal_Moore 

všechny recenze uživatele

Animací nejspíš nejkvalitnější Bronzitovo dílko. Téměř fotorealistická grafika a velice jdnoduchá zápletka, zpracovaná naprosto neoriginálně až otřepaně. Škoda, tady byl potenciál hodně velký. ()

Le_Chuck 

všechny recenze uživatele

Šiva je najviac uctievaný indický boh - perzonifikácia rozkladných kozmických síl, ničiteľ všetkého, čo bráni duchovnému vývinu. Šiva je boh, ktorého bezmedznú silu zvývajú milióny, ale ktorý si nevie poradiť s obyčajnou posratou muchou. Byť z bronzu môže byť občas celkom peklo:) Konstantin znova boduje! ()

Jezinka.Jezinka 

všechny recenze uživatele

"Chtěl bych radit nijak vás však nenutím. Malé věci řešte ruky mávnutím. Nedopadnete tak jako Škrhola, nebudou vás považovat za .... císaře pána." A když těch rukou máte tolik jako Šiva, to je už nějakého mávání. ()

Tom_Lachtan 

všechny recenze uživatele

zpočátku vskutku dobré, leč pak trochu jednotvárné (možná by pomohlo výraznější zapracování hudební složky, kakofonické zvuky sice sedí perfektně, ale bohové ví proč, měl sem pocit, že brzo začne hrát Morricone a na oči obou zúčastněných zabrousí špageťácká kamera). Kde si mne film ale definitivně ztratil, byla část s "průletem", která dle mého soudu dost výrazně narušila atmosféru. " Bzzzz, bzzz " ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Joj, ani bozi to nemají jednoduché. Stačí vzpomenout na hromovládného Dia, který byl proti síle boha spánku, Hypnose, zcela bezmocný. A to nemluvím o dlouhověkých, leč smrtelných bozích Vikingů. Jinak potyčka s mouchou připomíná bajky Slon a mravenec či Komár a kůň s dovětkem, že kdo se směje naposled, nemusí se smát jako poslední. Nejvtipnější momenty: moucha na chodidle, zamotané ruce a průlet skrze boha... ()

nunka 

všechny recenze uživatele

Bezbranný "Boh" očami Konstantita Bronzita v úsmevnom súboji s nanervylezúcou otravnou muchou, ktorej to predsa len niekto nedaruje:) ()

Adam Bernau 

všechny recenze uživatele

JÁ JSEM SPOILER: Šest rukou mají a mouchu nelapí. Z jejich místa moucha je svrhne, je výrok Hospodinův. ...Potom jsem uviděl, jak moucha zaujala místo té sochy a byla proměněna... ()

PetrPan 

všechny recenze uživatele

Hmmm, na jednu stranu oplývající jednoduchým a nešetřícím humorem , který jednoho dokáže pobavit a na druhou stranu skvělá myšlenka, že jakýkoliv bůh je jen omezenou součástí (kruh kolem Šivy) veškerého bytí ( skutečný Bůh), které si nakonec přirozeně poradí se vším ( kde se vzal tu se vzal, byl tu pavouk) a tak se na každou svini (moucha) vaří voda.. Jin a Jang, vole . ()

Stanislaus 

všechny recenze uživatele

Až na celkem ucházející animaci Boha nemá tento snímek co nabídnout, ikdyž samotná myšlenka všemohoucího proti nicotnému nebyla špatná. ()

J_Fiu

všechny recenze uživatele

Konstantin Brozit točí velice vtipné, originální i když trošku jednodušší kraťasy. Tenhle je o bronzové šestiruké soše versus......Moucha:) Ach jak ta malá potvůrka dokáže potrápit a ať se všechny ruce i nohy snaží sebelíp na mouchu si jen tak nepřijdou, nejspíš asi pochází ze supermanského rodu. Protože tolik různých, bezúspěšných kombinací jak jí zneškodnit jsem ještě neviděla, taky proto, že šestruká socha se jen tak často nevidí. Tak jsem si zas jednou řádně prodloužila život. ()

ABLABLABLA 

všechny recenze uživatele

Taky nesnáším neodbytné mouchy! Pobavilo, animace dobrá, a snímek ukazuje, že s blbými muchami bychom se neporadili ani se šesti rukami. ()

blackrain 

všechny recenze uživatele

A pak, že bozi jsou všemocní. Stačí jedno malé otravné zvířátko a jsou v koncích. Bylo to předvídatelné a jednoduché. V té jednoduchosti je právě jeho síla. Zajímavé byly detaily té sochy. Bavila jsem se hodně, protože jsem si představila na místě boha sebe. Dopadlo by naprosto stejně a to nemám šest rukou. ()

easaque 

všechny recenze uživatele

poněkud jednoduchý námět s mouchou se mi docela líbil, až se za to stydím. Sice je to mírně urážející, ale ty tři hvězdy dám - úsměv na tváři to přece jen vyloudilo. Škoda, že to nikde není v HD kvalitě. [ PŘÍBĚH: 1 /// ATMOSFÉRA: 2 /// ORIGINALITA: 2 /// NÁLADA: 3 /// ART: 0 /// STYL: 2 /// CASTING: X (3*MAX) ] ()

Rocky88 

všechny recenze uživatele

Jo, taky takhle vyšiluju, když mě votravuje moucha.....Asi se mi ostatní smějou tak, jak jsem se smál já Šivovi :-) Ale zajímala by mě ta pointa - to chtěl Bronzit naznačit, že pavouk je horší a smrtelnější než Bůh??? :-) ()

Reklama

Reklama