Reklama

Reklama

Špatné zprávy. Máte doma hosty. Dobré zprávy nemáme žádné. Bylo nebylo, a Bannisterovým nic nechybělo. Dokonalý domov. Skvělá zaměstnání. Dokonce i kabelovou televizi měli. Jejich život byl prostě nádherný. Do té doby než se objevili hosté, kteří se pranic neměli k odchodu. Posléze zbylo pouze jediné... bojovat o znovunabytí svého teritoria! V hlavních rolích vystupují KIRSTIE ALLEY, kterou již zmáne z trháku "Kdo to mluví" a "Kdo to mluví 2" a JOHN LARROQUETTE, který hrál ve filmech "Stripes" a "Schůzka naslepo". (Bontonfilm)

(více)

Recenze (10)

Dakota1978 

všechny recenze uživatele

Jestli si nějaká komedie zaslouží remake, tak je to rozhodně tahle. Za mě velice zábavné gagy, šílené situace, odsejpá to a postavy jsou vtipně vykresleny. Balancuje na hraně dobrého vkusu, ale udrží se, alespoň tedy za mě. Několik neuvěřitelných hlášek a kus pravdy ne celé zápletce lze najít. Nutno zmínit báječný český dabing, na který jsem u této "hovadinky" zvyklý. Doporučuju, nekomplikovaný humor a úžasná hlavní dvojice, tedy především Kirstie, partnera bych si klidně dovedl představit i jn. ()

5150 

všechny recenze uživatele

Vcelku zábavná oddechovka, u které potěšil zejména neokoukaný John Larroquette v hlavní roli a několik zdánlivých maličkostí (mj. "tanec krále", píseň "Let's Dance"). Scénárista-režisér Tom Ropelewski si spolupráci s Kirstie Alley zopakoval o pár let později v rodinné komedii KDOPAK TO MLUVÍ 3. Hodnocení 2,5''. ()

dopitak 

všechny recenze uživatele

Zastřelit Danielu Bartákovou v dabingu Kirstie Alley. Kirstie ještě mladá a docela sexy, John Larroquette se mi k ní jaksi nehodil. Komedie je jedná velká přeháňka, z deseti scének vyjdou nejvíc jeden dva frky ("Á pan Bannister, skočíte si. Né Katy, znáš zákon."). Ráz celého filmu ale určuje český dabing. Info pro dabingforum: Na české verzi spolupracovali: Daniela Bartáková, Zuzana Šulcová, Petr Oliva, Luboš Bíža, Miriam Chytilová, Jiří Zavřel, David Novotný, Jan Morávek, Barbora Dvořáková, Karolina Průšová a Daniela Zachariášová. Vyrobil Bonton, divize Bontonfilm. ()

Galerie (14)

Zajímavosti (1)

  • Film se natáčel ve Venice, v Hollywoodu, v Los Angeles, ve Phoenixu a v Tusconu. (rafix)

Reklama

Reklama