Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Cucamonga znamená apačsky nadšení nebo také pohostinství. Provozovatel kempu Cucamonga plukovník Marv Schector (John Ratzenberger) je rozhodnut udělat ze svého prázdninového kempu dětský ráj na zemi. To není ale zrovna nejsnazší, protože čtrnáctiletí teenageři, kteři na tábor dorazili, nejsou zrovna nejvyrovnanější a nejspořádanější skupinou. (Pohrobek)

(více)

Recenze (5)

Enšpígl 

všechny recenze uživatele

Jedinej důvod proč jsem se na tenhle velkobiják koukal, byl debut Jennifer Aniston, myslel jsem si, že by se mohla trošku předvést, tak to občas u dnešních superšajbiček chodí, že ve svém hříšném mládí a na začátku kariéry, stačila stodolarovka a kozy byly venku, Cameron, Angelinka, Pazička a další by mohly vyprávět, že holky ? Ale bohužel Jenn se tady vskutku neodvázala a navíc měla celkem malou roli a tak jsem byl odkázán čistě na děj a teda, bída s nouzí v dvojitým vydání. Snažil jsem se alespoň porovnat americký a naše letní tábornictví a tam kde americký táborníci musej mít pomalu vilu o rozloze 100m čtverčních, nám stačí plátěnej stan 2x2 metry do kterýho chčije a jsme spokojený, alespoň že to šmírování holek ve sprchách máme s americkejma klukama stejný :-) ()

Pohrobek 

všechny recenze uživatele

Teenage-komedie v duchu osmdesátých let se spoustou pestrých triček, rozmanitými puberťáckými problémy a trochou rapu. Scénář není zrovna nejnápaditější, komické situace jsou velmi dobře odhadnutelné, spočívají v klasických schématech záměn, trapných situací a zcela čitelných pádech. Film ale nijak zvlášť nepopudí, takže zhlédnout se dá, už kvůli tomu, že se jedná o první snímek Jennifer Aniston, které to zde opravdu sluší. ()

dobytek 

všechny recenze uživatele

Někdo posbíral různý mladý vycházející hvězdičky z tehdy populárních seriálů a sit-comů a strčil je všechny do jednoho filmu. Zřejmě si myslel, že to bude stačit, protože film sám o sobě za moc nestojí. Všechno je to takový klišoidní, neoriginální, nepřekvapivý (neoblíbená holka se stane oblíbenou, největší lůzr rozhodne poslednim odpalem utkání v softballu, atd...). Můžu se v podstatě podepsat pod komentář Pohrobka. Nejzajímavější asi je, že tehdejší hvězdičky velice rychle vyhasly a největší díru do světa nakonec udělali herci, co v tomto filmu svou kariéru teprve rozjížděli (Jennifer Aniston a Breckin Meyer). Moje hodnocení - slaboučký 2 hvězdy. ()

hygienik 

všechny recenze uživatele

Americké filmy o teenageroch spred roku 2000 sa už snáď ani neoplatí pozerať. V USA majú továreň na sny, ale točia B-kové veci, z ktorých sa človek môže iba smiať. Dva americké film-dogy za večer boli nedopečené, milý pán McHollywood. ()

MickeyStuma 

všechny recenze uživatele

Standardní táborové zážitky a romantika mezi poradci a táborníky z prostředí letního tábora u jezera v televizním filmu pro letní prázdninové dny či večery. Veselý příběh plný radosti i strastí každodenních dní mladých lidí plných ideálů podkreslené hudbou, úsměvy, energií a sluníčkem. Ano, jsou to osmdesátky, ale z nostalgického hlediska nádherné. A co hlavně, bez nabubřelosti, urážek, machrovinek a fekálních vtipů. Dnes již nepředstavitelné. A pro zajímavost, naskytla se tu první role ve filmu byť televizním pro jednadvacetiletou Jennifer Aniston. ()

Reklama

Reklama