Reklama

Reklama

Sny nocí bezesných

  • Česko Sen pro nespavce (více)

Obsahy(1)

Kdysi dávno žila v začarované zemi milá dívka. Měla mnoho dobrých přátel a skvělou práci, ale jejím prokletím byla nespavost. A tak celé dny toužila po tom, aby do jejího života přišel krásný princ a ona mohla v klidu spát. SEN PRO NESPAVCE je okouzlující romantická komedie podle příběhu O Šípkové Růžence pro každého, kdo se odvažuje snít. V hlavních rolích uvidíte Ione Skye, Jennifer Aniston a Mackenzie Astin. Frankie (Ione Skye) nemůže od svých šesti let v noci spát. Je přesvědčená o tom, že jednou se svou nejlepší kamarádkou Allison (Jennifer Aniston) opustí San Francisco kvůli herecké kariéře v Los Angeles a tam potká muže svých snů s duší básníka a očima jako Frank Sinatra. Pak už bude moci spát. Čtyři dny před odjezdem do L.A. vstoupí do jejího života David (Mackenzie Astin). Frankie si je jistá, že on je jejím vysněným princem, ale má jen tři dny na to, aby mu dokázala, že ona je láskou jeho života. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (16)

MickeyStuma 

všechny recenze uživatele

Příběh o dívce, která má sen potkat krásného prince. Romantický příběh skutečně jen pro divačky, neboť jen ony dokáží takový námět ocenit. Pro ostatní ohromná nuda. Legrace tu totiž žádná není. Jen příběh sladce růžový a nic naplat, prostě holčičí. Svým vyzněním a zaměřením pro romantické snílky má snímek určitou výjimečnost a je odlišný od ostatních romantických komedií. Takže potká ona dívka svého prince a nebo ne? To je to, oč tu běží. ()

LemurKata 

všechny recenze uživatele

Začalo to slibně. Ostatně jsem si od toho taky hodně slibovala:) Tiffanie DeBartolo už mi jednu Díru v duši udělala, bohužel tentokrát to nedopadlo. Na romantickou komedii příliš filozofické, na drama příliš mělké. Ione je ale neuvěřitelný člověk. Vydržela bych se na ní koukat snad věky. A vtip kdy film přjde z černobíla do barevna mě taky dostal, zvláště když David Shrader nakonec ani pořádně modré oči nemá:)Ale žádné velké ahá na konci se nekonalo. Nezůstala ani hořkosladká chuť na jazyku. Promiň Tiffanie. ()

Reklama

Wall-E 

všechny recenze uživatele

Jeden z mých nejoblíbenějších romanťáků. Úžasná konverzačka (musím pochválit český dabing), která se pro mě stala srdeční záležitostí. Ione Skye je k sežrání a neméně i Jen Aniston. " Neexistuje žádná naděje. Všichni jsme v zajetí zvláštního osudu. Nikdy nikdo nenajde ten pravej. " Oscar Wilde? Charles Bukowski. ()

Brtniik 

všechny recenze uživatele

Přiznávám, že jsem to chtěl vidět hlavně kvůli Anistonce, ale vůbec mne to nezklamalo. Pravda citátové přestřelky mi připomněly jisté dílo od Michala Viewegha, ale těsně se to dalo vydržet. Celou dobu jsem si říkal koho mi Ione Skye připomíná. No přece Vendulku utěšitelku, tedy vizáží. :-) Problémy s láskou byly trochu přitažené za vlasy, ale o čem by to jinak bylo? Ovšem hlavní mesidž: "Cokoli méně než dokonalé je pro mě ztráta času." je fakt pozoruhodná, akorát je problém to posoudit, natož vydržet číhat. Docela jsem se potěšil. ()

Chermy 

všechny recenze uživatele

Po všech těch oskarových snímcích, na které jsem se těšil, ale které mě povětšinou spíše zklamaly, jsem si tuhle v noci pustil televizi a byl velice mile překvapen, jak nenásilný, vtipný a trefný tenhle film je. Nepochybně by zastínil, všechny ty uřvané a uchechtané hovadiny, kterými stále distributoři plní kina. Chvála bohu, že ještě existuje inteligentní humor a inteligentní romantika ()

Galerie (5)

Reklama

Reklama