Reklama

Reklama

Hodná holka

  • USA The Good Girl (více)
Trailer

Obsahy(1)

Justine (hraje ji slavná Jennifer Anistonová) už dávno není malá holka vyrostla, je vdaná a ráda by založila rodinu. Její manžel Phil ji nade vší pochybnost miluje, ale v posteli jim to spolu nějak nevychází. Jednoho dne se Justine setkává se zajímavým mladým mužem, který jí nabízí šanci uniknout z manželské nudy do zářivého světa emocí a sexu. Jenže z banální milostné aférky se záhy stane posedlost a Justinin život je plný zmatků, lží a podvodů . Dokáže si vybrat mezi spolehlivým manželem a neodolatelným milencem? Je to hodná nebo špatná holka? Film podle scénáře Mikea Whitea natočil režisér Miguel Arteta a Jennifer Anistonová v něm dostala výraznou hereckou příležitost ztělesnit moderní Emmu Bovaryovou. (oficiální text distributora)

(více)

Diskuze

Příspěvek byl smazán administrátorem.

kekesko

kekesko (hodnocení, recenze)

Tak teraz som to dopozeral a podľa mňa je to najlepší film aký Jenifer natočila.

Bbbulanek

Bbbulanek (hodnocení, recenze)

Skvělý príběh. Dokonalé obsazení a to že moc Jennifer nemusim. Některé scény byly tak hořké, až nevíte, jestli se máte smát, nebo brečet.

Saishi

Saishi (hodnocení, recenze)

No, docela se mi ti nepochopení chlapečci začínají přejídat...asi jako ostružiny

 (hodnocení, recenze)

Jenifer je zde představena opravdu tak jak ji ještě neznám...Příběhová linie sice průměrná, ale už jen pro nestandardní roli Jen doporučuji tžento film shlédnout.

Reklama

Reklama