Reklama

Reklama

Skřítek

Trailer

VOD (1)

Podivín O'Grady získá zlato ve kterém je ukryta moc starého skřítka. Skřítek ho však pronásleduje a snaží se své zlato získat zpět. O'Grady zlato ukryje, chytí skřítka a zavře ho do bedny. O 10 let později kupuje O'Gradyho farmu JD otec Tori. Skřítek nešťastnou náhodou uniká a nerovný zápas mezi skřítkem a lidmi začíná... (Multi Home Video)

(více)

Diskuze

zorz

zorz (hodnocení, recenze)

kdysi jsem to viděl jako dítě (nebo možná to bylo některý pokračování). od tý doby jsem si na to párkrát vzpomněl, ale nikdy neměl příležitost to vidět znovu. ted to tu najdu a koukám, že v tom hraje mladá Jen. Aniston, wow! Tak to musím vidět znovu a pak ohodnotit! už se nemůžu dočkat.

xhc

xhc (hodnocení, recenze)

som si isty ze z cias 90-tych rokoch by ma to zaujalo viacej ... urcite by som si nehovoril: preboha naco je takemu skriatkovi zlato a naco potrebuje auticko ked sa moze premiestnovat teleportovanim,,,,,,ale potom som si hovoril vsak je to rozpravkovy hororik, ale nakoniec som si aj tak povedal, ze ma nezaujalo az slabo zaujalo, az na dve tri scenky kde som sa z tych hlasok z chuti zasmial...hrozil odpad, ale v skutocnosti 1*

Související novinky

Leprechaun se možná vrátí

Leprechaun se možná vrátí

15.08.2008

Všechny hororové ikony jsou už rozebrané a buď už jsou jejich remaky na světě, nebo se velmi brzy objeví. Hollywood je však stále línější a línější vymýšlet něco nového, takže přišla řada i na ty… (více)

Reklama

Reklama