Reklama

Reklama

Skřítek

Trailer

VOD (1)

Podivín O'Grady získá zlato ve kterém je ukryta moc starého skřítka. Skřítek ho však pronásleduje a snaží se své zlato získat zpět. O'Grady zlato ukryje, chytí skřítka a zavře ho do bedny. O 10 let později kupuje O'Gradyho farmu JD otec Tori. Skřítek nešťastnou náhodou uniká a nerovný zápas mezi skřítkem a lidmi začíná... (Multi Home Video)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (95)

fishki 

všechny recenze uživatele

Na moje milé prekvapenie celkom zábavná hororová chuťovka. Taká menej hrôzostrašná verzia vraždiacej hračky Chuckyho. Humor a horor 90-tych rokov mám rád, takže som ochotne prehryzol aj šialenosti typu Leprechaun na skateboarde. A navyše Jennifer je celkom kočka. A na to, že išlo o prvú úlohu, tak ju zvládla na jednotku. Možno keby sa neupísala nekonečnej tragédií typu Friends, bola by z nej dnes nadpriemerná herečka. A nie len pekná tvárička do bezduchých romantických výplodov. ()

pornogrind 

všechny recenze uživatele

Hledal jsem nějakou oddechovku u který bych mohl vypnou mozek a narazil jsem na Leprechauna o kterým jsem si byl jistej, že jsem ho jako malej šulin 100% viděl. Lautr nic jsem si z něho ale nepamatoval. Ani nevím co k tomu dodat. Nejedná se o žádnou světobornou filmařinu. Je to prostě taková 90ková chujovinka na pobavení. V době kdy je v módě remaky a oprašování všech možných hororů bych klidně uvítal i remake Leprechauna. A jelikož mám celkem bujnou fantazii, vidím to úplně přesně. Výživný, brutální, detailní gore a k tomu malej, zelenej zmrd co sype hlášky a černej humor rychlostí kulometu. Tohle je prostě taková ta klasika, která neurazí. ()

Reklama

PKD 

všechny recenze uživatele

,,Pokud chceš tuhle věc vyřešit, musíš si chytit Leprikóna. Ale takový Ježíš Kristus je ještě lepší. Ten vydá za 10 Leprikónů. Jo. Jenže toho jen tak nechytneš´´. ;-))) Nevím sice, jaký je hlasový projev samotného Davise, ale Vladimír Čech si po Garfieldovi u mě může připsati další roli. Ten do toho dal 100% Anistonová si zde nenápadně cvičila roli Rachel (ať úmyslně či ne) a ostatní jsou jen do počtu. I když Ozzie Jones byl fajn. Dále mi přišlo, jako bych 2.pol. sledoval nenápadnou čas. smyčku, neb se zde snad 3x naše parta pokouši odjet v jeepu a nikdy se jim to nepodaří. Nejsem sice krvelačný, ale co se týče krvavých efektů, rozhodně bych pár přidal. TOP scéna? Náš skřet si to drandí v naprosto squellém dětském autíčku a zastaví ho policista, načež se ho zeptá, jestli není pro tak malého kluka na ježdění v noci, už trochu pozdě.:)))  Přequapillo poděkování Georgi Lucasovi. Že by kvůli tomu, že Davis hrál Ewoka? ()

Bloody13 

všechny recenze uživatele

První dobrodružství zlatem posedlého skřítka, kterého si s grácií střihnul nejznámější hollywoodský liliput Warwick Davis (Návrat Jediho, celá série Harryho Pottera). Tenhle leprechaun by do grupy trpaslíků okolo Sněhurky asi moc nezapadnul, a to jak ksichtem, svou zlomyslností, tak kupou hlášek, kterou vždycky obohatí svou další oběť. Při své honbě za zlatem pronásleduje mladou Rachel Greenovou, nechává za sebou řadu mrtvol (která se v dalších dílech rozrůstá a finišuje v nejzdařilejším třetím dílu), a co je hlavní - dokáže diváka pobavit. Takže pohoda. ()

Pepinec 

všechny recenze uživatele

Už začátek byl těžký, když Jennifer vylezla z auta v tak krásných modrých šatičkách, až jsem odložil všechnu rozdělanou práci. Sice se rychle převlékla, ale nijak zvlášť mi to neulehčila, protože ty těsné riflové kraťásky... Moje sledování Skřeta tak vypadalo asi nějak takhle: kraťásky, kraťásky, kraťásky - střih - scéna bez kraťásků, při které jsem nabíral dech a utíral sliny z polštáře - střih - kraťásky, kraťásky, kraťásky - střih - nádech a sušení - střih - kraťásky, kraťásky, kraťásky... Jasně, že tam byl ještě nějaký svalouš, táta, fagan, idiot a trpajzlík, který měl ty kraťaský celou dobu v úrovni očí, ale jejich postavy jsem zaregistroval až v závěrečných titulcích. Takže u mě spokojenost! =) ()

Galerie (98)

Zajímavosti (8)

  • Podľa slov Warwicka Davisa mal byť tento film pôvodne určený pre detí. Štúdio však rozhodlo, že sa prerobí pre staršie publikum. (beso74)
  • Film šel do kin 1. ledna 1993, což z něj dělá první film roku 1993. (hladass)

Související novinky

Leprechaun se možná vrátí

Leprechaun se možná vrátí

15.08.2008

Všechny hororové ikony jsou už rozebrané a buď už jsou jejich remaky na světě, nebo se velmi brzy objeví. Hollywood je však stále línější a línější vymýšlet něco nového, takže přišla řada i na ty… (více)

Reklama

Reklama