Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Kate by dala všechno za to, aby se konečně pohla její kariéra v reklamní agentuře. Přípraví odvážný plán - scénář dokonalý. Pak ale selžou herci. Jako svobodná a bezdětná to Kate nemá v práci lehké. Všechna povýšení se jí neustále vyhýbají, a tak na své okolí přichystá malou lest kamarád Nick bude předstírat, že je její nastávající. Skvělý nápad, ale ten výsledek! Všemi oblíbený Nick se do Kate skutečně zamiluje. Ale ta má oči pro jiného (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (70)

c.tucker 

všechny recenze uživatele

Opravdu velmi silný průměr až podprůměr, který ani nevyzvedává nijak převratné obsazení. Děj jede podle hodinek, tak jak přesně čekáte, když si řeknete, tak ze 13 minut by mohlo přijít toto, tak ono to opravdu přiskotačí a nijak vesele se u toho ušklíbnete a ironicky podotknete: "No néééé, to bych opravdu nečekal!" ()

MickeyStuma 

všechny recenze uživatele

Mladý výkonný manažerský život Kate se stává čím dál komplikovanější a tak se rozhodla předstírat, že je zasnoubená s mužem, kterého právě spatřila. Hm… Námět o takovém předstírání jsme už mohli spatřit třeba ve snímku z roku 1995 ´Zatímco jsi spal´, avšak samozřejmě se zcela odlišným příběhem. V 90. letech asi bylo předstírané zasnoubení u žen v módě. V tomto příběhu jde však o kariéru, a jak jinak, v reklamní agentuře. Ach ten stereotyp. Romantická atmosféra je výnosná, ale zcela bez úsměvných situací. Ale ano, sem tam se nějaký pokus o vtip objeví, ale bohužel jediný nefunguje jak by měl. Srdcervoucí milostná scéna ve finále samozřejmě nadchne jen a pouze divačky. Jako obvykle je příběh značně jednoduchý, pomalu plynoucí a tak nějak nevýrazně nudný. Komediální stránka věci tu prostě chybí pro větší živost. Jennifer Aniston se ve své roli snaží být přirozená, ale těžko říci, jestli se jí to povedlo. Každopádně je svá a to se cení. Ryze romantický snímek i přes svou snahu nedokáže splnit svůj jinak skromný potenciál. A tak se jedná o zcela průměrný snímek na jedno zhlédnutí. Ale kdo ví, třeba si to své diváky našlo. ()

Reklama

Paity 

všechny recenze uživatele

Typická americká ptákovina, kterou Jennifer Aniston vzala nejspíše proto, aby se vymanila ze škatulky "té co hrála v Přátelích". Opět prostředí reklamní agentury (snad nejprofláklejší filmové prostředí Hollywoodu) a naprosto stupidní příběh o tom, jak ambiciózní holka něco předstírá, aby jim, co by opomíjenou povýšili. ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Perfektní Jennifer Aniston zaskakuje ve filmu, který se tváří jako romantická komedie, ale každá její scéna je něco strašnýho a k utrpení docházejícího, že ani zázrak, ba ani záskok jí nedokáže zachránit. Pojem špatná komedie by se zde opravdu hodil. Není odporná a špatná jako jiné, tahle je prostě děsně špatná, ale ještě furt ne odporná, od toho tu jsou jiné. ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Já nemám manžela, nemám hypotéku a nemám auto vyrobený nějakým blbým nacistou." Nemáš? A to chceš povýšit? Tak si to všechno rychle vymysli. Mě to tedy bavilo ve chvíli, kdy Kate vychytrale a s nadšením rozvíjela své lži. Jakmile musel přijít na scénu dobrák Nick, tak jsem mu snažil říct, že dělat užitečného idiota kariéristické krásce není nejlepší nápad. Jenže on mě neslyšel a dál mě obtěžoval svou dobrotou. Nakonec jsem to přežil, ale opravdu jsem se pobavil snad jen ve chvíli, kdy se Kate s Nickem "rozcházeli" podle scénáře. ()

Galerie (39)

Zajímavosti (1)

  • Jennifer Aniston si v roli svého protějšku (Jay Mohr) představovala někoho jiného a proto to herci dávala hodně najevo. Jay později natáčení označil za svou nejhorší filmovou zkušenost. Herečka prý totiž neustále nahlas před celým štábem kritizovala jeho profesionální výkony. [Zdroj: prozeny.cz] (Duoscop)

Reklama

Reklama